Přichází nová reality show Cesta bojovníka, bude mapovat přípravu a zápasy domácích thaiboxerů

Přichází nová reality show Cesta bojovníka, bude mapovat přípravu a zápasy domácích thaiboxerů Thajský box má v Česku dlouholetou tradici. | zdroj: tisková zpráva

Popularita bojových sportů u nás pořád stoupá, v kurzu je především MMA. Promotéři z UPC Fight se však rozhodli jít jinou cestou a soustředí se na thajský box.

Organizace UPC Fight, za kterou stojí trenéři ze Spejbl/Palec Gymu, má za sebou několik menších akcí. Teď se však doslova rozhodli vystoupit z podzemí a pod záštitou České Muaythai Asociace připravili projekt Cesta bojovníka. Reality show nabídne celkem šest dílů a mezi nimi také tři turnaje formou vyřazovacího pavouka podle pravidel thajského boxu. O motivaci účastníci nouzi mít nebudou, protože na vítěze čeká odměna 50 000 Kč.

Do turnaje bylo vybráno celkem šestnáct bojovníků z Česka a Slovenska ve váze do -63,5 kilogramů. Dvanáctku Čechů doplní čtyři ostřílení Slováci. Těšit se můžete na výkony borců z pořádajícího Spejbl Gymu Denise Hnídka, Renata Beketa a úspěšného českého reprezentanta z mezinárodních IFMA turnajů Matěje Trčky. Dále bude k vidění Lubomír Pindus, Radek Štádler a další. Za Slovensko se představí Lukáš MadinecRastislav Klimáček z Trenčína, Leonard Borák z Diamond Gymu Žilina a Nikolas Krivák z Drácula Gym Bánská Bystrica.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený UPC Fight (@upcfight)

První díl magazínu Cesta bojovníka je naplánován na 16. března 2021. První eliminační turnaj UPC Fight Cesta bojovníka pak proběhne 10. dubna 2021. Odehraje se ale bohužel bez přítomnosti diváků. Organizátoři odhadují, že ti se budou moci přijít podívat až na velké finále. Vše však bude samozřejmě záviset na vývoji epidemiologické situace v ČR. 

Všechny tři turnaje budou ke shlédnutí formou placených PPV online přenosů. Zákulisní dění můžete sledovat také na Instagramu či Facebooku organizace a na webu www.upcfight.cz. Novinky z Cesty bojovníka vám samozřejmě budeme postupně přinášet i zde na našem webu.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články