RFA hlásí nový velmi zajímavý zápas, last minute nabídku na střet se slovenským gigantem přijal Reissinger

RFA hlásí nový velmi zajímavý zápas, last minute nabídku na střet se slovenským gigantem přijal Reissinger Michal Reissinger | zdroj: Profimedia

Nová MMA organizace se o víkendu chystá uspořádat svou první akci, nutno uznat, že startovka vypadá velice dobře. Na co se můžeme těšit?

Už tuto sobotu bude nově vzniklá organizace Real Fight Arena organizovat svůj první galavečer s příznačným podtitulem Warm up. V jednom z hlavních zápasů večera se měl ostřílený slovenský kickboxer Tomáš Možný utkat s Benadim z Maroka, ten však ze zápasu pár dní před jeho konáním odstoupil. Organizátorům se však naštěstí povedlo najít pro domácí fanoušky mnohem zajímavější náhradu v podobě Michaela Reissingera.

Zástupce pražského Spejbl gymu je v poslední době opravdu hodně aktivní. Letos už stihnul thaibox v malých rukavicích na premiérové akci Professional Muaythai League (prohra RSC kvůli krvácení po úderu loktem) a minulý víkend si spravil chuť na akci MBC v Pardubicích. A přestože se s Tomášem zná z tréninků, neváhal a vhozenou rukavici přijal.

Nebude to ale nic snadného, protože Možný patří už léta k absolutní špičce slovenského kickboxu. V posledních letech ale bohužel kvůli neaktivitě organizace GLORY příliš často nebojoval a poslední 3 zápasy prohrál. Na druhou stranu ale nutno uznat, že čelil světové špičce - Rigters, Plazibat, Wilnis.

Otázkou je, jak "Slovenskému gigantovi" sednou malé rukavice a thajská pravidla s lokty. V tomto směru by mohl mít Reissinger menší výhodu. Na straně Možného bude zase výšková i váhová převaha a pravděpodobně také razance úderů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

I zbytek startovky bude stát za to, RFA chce zkrátka ukázat, že na domácí scénu nepřišla hrát druhé housle. Celkově je v plánu 7 MMA zápasů a 4 postojářské bitvy. Největší pozornost fanoušků bude jednoznačně upřena na Lea Brichtu, Dadaev by pro něj ale neměl představovat výraznější problém. 

Velmi zajímavá bude postojářská bitva mezi ortodoxním thaiboxerem Jakubem Benkem a Matějem Kozubovským, který sází především na boxerské kombinace. V akci uvidíme také tvrďáka Tadeáše "Mawara" Růžičku, který je vždy zárukou divácky atraktivní podívané, ať už nastoupí proti komukoliv. Představí se také vítěz projektu UPC: Cesta bojovníka - Matěj Trčka.

V MMA se pak můžeme těšit na těžkotonážníka Štefana Vojčáka, o němž se v minulosti hovořilo jako o možném dalším šampionovi těžké váhy Oktagonu. Odtud do RFA přestoupil také známý tvrďák David Hošek, který změří síly s polským "Clarkem Kentem" Bartekem Gładkowiczem (8-1), který klame vzhledem.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RFA (@realfight.arena)

RFA: Warm Up startuje v sobotu v 17:00, PPV přenos je možné zakoupit na stránkách organizace, ideálně přes promokód vašeho oblíbeného bojovníka, čímž ho přímo podpoříte.

Zdroje:  Real Fight Arena

Nejnovější články