Sex jako rozcvička před zápasem. Pomůže české bojovnici uspět v prestižní organizaci PFL?

Sex jako rozcvička před zápasem. Pomůže české bojovnici uspět v prestižní organizaci PFL? Úspešná kickboxerka a nyní MMA bojovnice Martina Jindrová. | zdroj: Profimedia

Jedna z nejlepších českých MMA bojovnic Martina Jindrová prozradila, že ji k dobrým výsledkům v zápasech pomáhá sex.

Může vás sex dovést k lepším výkonům? Na toto téma bylo v posledních desítkách let vedeno hned několik studií a většina z nich se shodla na tom, že postelové hrátky krátce před zápolením mohou profesionálním sportovcům přinést ještě lepší výkonnostní výsledky.

Sex se řešil i na letošních letních olympijských hrách v Tokiu, kde byl z důvodu koronaviru zakázaný a sportovci tak po dlouhé době neměli ze začátku na pokojích připraveny balíčky s kondomy. Mezinárodní olympijský výbor ale v průběhu největšího sportovního svátku vytušil, že některým věcem se stejně nedá zabránit a prezervativy nakonec poskytl. Nevynechal nicméně důrazné doporučení, ve kterém apeloval na to, aby byly využity hlavně po návratu do domoviny.

O příznivých účincích na sportovní výkon se v talk-show Tiki-Taka na programu O2 TV Sport krátce rozpovídala také jedna z našich nejlepších MMA bojovnic Martina Jindrová. Pro ni je sex nedílnou součástí přípravy a pomáhá jí k lepším výsledkům jak v důležitých zápasech, tak při trénování.

„Je to tak. Funguje to i před tréninkem. Myslím si, že na tom tréninku pak podám lepší výkon,“ prozradila usmívající se Jindrová. „Hodinka, půlhodinka před je ideální. Může to být v hale ale i ráno. Musí to ale trvat déle, protože je to místo rozcvičky před zápasem.“

Na poli profesionálního MMA ji tato taktika zatím vychází skvěle. Ze čtyř odbojovaných zápasů má hned tři vítězství, díky čemuž podepsala smlouvu s uznávanou americkou organizaci PFL, kde by mohla v budoucnu mimo jiné narazit i na dvojnásobnou olympijskou vítězku a trojnásobnou šampionku v boxu Claressu Shields.

Zdroje:  O2 TV Sport

Nejnovější články