Terminátor je zpátky! Karlos Vémola udělal, co slíbil, a Mikuláška totálně zdemoloval

Terminátor je zpátky! Karlos Vémola udělal, co slíbil, a Mikuláška totálně zdemoloval zdroj: Profimedia

Karlos Vémola dodržel slovo a proti Mikuláškovi předvedl učebnicový výkon.

Podle mnohým nejočekávanější zápas roku, podle jiných mismatch, ve kterém Karlos Vémola nemůže prohrát. Jisté je, že taková rivalita jako je mezi Václavem „Babou Jagou“ Mikuláškem a Karlosem „Terminátorem“ Vémolou tady už dlouho nebyla. Více než rok se popichovali na sociálních sítích a jejich trashtalk přitáhl k tomuto zápasu oči snad všech fanoušků československého MMA.

Tihle dva se opravdu nemají rádi a Vémola slíbil Mikuláškovi, že jej ukončí hned v prvním kole. Pokud ne, prý nemá cenu v MMA pokračovat a pověsí své rukavice na hřebík. Mikulášek byl toho názoru, že Karlos není tak dobrý jak o sobě tvrdí, a že by už měl začít zabíjet do zdi hřebík, na který pověsí své rukavice.

Žádné překvapení se však nekonalo a Karlos Vémola dominoval od začátku až do brzkého konce.

Karlos kopl lowkick a okamžitě šel pro double leg takedown. Natlačil Mikuláška na zeď, zvedl jej ze země a práskl s ním o zem. Tam se dostal do halfguardu a následně i přešel do mountu. Mikulášek se přetočil na břicho a nabídl Karlosovi svá záda. Ten toho hned využil, vzal mu záda a zamkl pod jeho krkem své ruce, přičemž jej začal škrtit svými dlaněmi. Toto velmi neortodoxní škrcení Mikulášek vůbec nebránil a po chvíli odevzdaně odplácal.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Karlos Vémola tak udělal co slíbil a Mikuláška ukončil za 122 vteřin, přičemž neinkasoval ani jeden úder. Sice se vědělo, že Mikulášek není na takové úrovni a „Terminátor“ byl velkým favoritem, ale musí se nechat, že takový výkon byl velice působivý.

Po zápase si Karlos řekl o další zápas, tentokrát proti „opravdovým bojovníkům“:

„Musíte mi dávat opravdový fightery,“ řekl Karlos v pozápasovém rozhovoru. „Já se postavím před kohokoliv, dejte mi klidně (Martina) Budaye, klidně půjdu do těžké váhy.“

Karlos také řekl promotérovi Ondřeji Novotnému, že chce zápasit o titul, a to hned 30. 12. 2020. Je mu prý jedno, jestli to bude ve střední, polotěžké nebo i těžké váze, ale chce svůj šampionský titul. Také si řekl o bonus za výkon večera, který si za svoji demolici pravděpodobně skutečně zaslouží.

Poražený Václav Mikulášek, přijal prohru a nehledal po svém výkonu výmluvy:

„Nebylo to podle představ, nebudu se vymlouvat, byl lepší, silnější. Hodil mě, udělal to, co umí nejlíp. Jednou vyhraješ a jednou se poučíš,“ řekl Mikulášek.

I přesto, že si své „nesrovnalosti“ oba bojovníci vyřešili dnes v oktagonu, válečná sekera tím zakopána nebyla.

„Budu se k tobě chovat tak jak ty se ke mně chováš před zápasem. To že jsem tě porazil v oktagonu na tom nic nemění,“ řekl Karlos Vémola.

Pokud všechno klapne, pravděpodobně uvidíme Vémolu zápasit ještě tento měsíc. Soupeř dosud není jasný, ale vypadá to, že „Terminátor“ je při chuti a má zacíleno na šampionský duel na konci prosince.

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články