Trable Lajoše Kleina, po cestě na UFC Fight Night do Nashville se mu ztratily kufry

Trable Lajoše Kleina, po cestě na UFC Fight Night do Nashville se mu ztratily kufry Lajoš Klein se raduje z ukázkového knockoutu, který nadělil Shanu Youngovi. | zdroj: Profimedia

Už tento víkend se v nejslavnějším oktagonu opět objeví Ľudovít Klein, kterého tam čeká souboj s chilským knockoutérem, ještě předtím ale musí řešit ztrátu zavazadel.

Nepříjemnou situaci musí před svým sedmým zápasem v UFC řešit Ľudovít Klein. Tomu totiž při cestě do amerického města Nashville, kde se tento víkend uskuteční další turnaj největší světové MMA organizace, ztratily kufry.

„Priatelia, tak taký menší update. Včera sme prileteli, cesta bola dosť dlhá a samozrejme musela nastať nejaká komplikácia – batožina nám nedošla a sme bez kufrov. Tak sme si dnes boli nakúpiť nejaké veci, nech máme aspoň na prezlečenie a dúfame, že nám kufre prídu čoskoro. Zatiaľ si krátime čas aspoň tu pri bazéne,“ informoval Lajoš fanoušky na Instagramu.

Letecké společnosti mají v takovémto případě povinnost poskytnout za zpožděné či ztracené zavazadlo finanční kompenzaci nákladů. Pro MMA zápasníka to ale může být nepříjemné i z toho důvodu, že mu to naruší trénink či dělání váhy.

Doufejme tedy, že to nikterak neovlivní Kleinův výkon v oktagonu, čeká ho totiž náročná zkouška v podobě Ignacia Bahamondese z Chile. Ten zatím v UFC prohrál pouze svůj úvodní zápas, v němž těsně 2:1 na body nestačil na Makdessiho. Od té doby nasbíral 3 vítězství. Dobrou zprávou pro diváky je, že stejně jako Lajoš preferuje boj v postoji a má ve svém životopise několik povedených KO. To poslední z roku 2021 bylo opravdu výstavní.

Čeká nás tedy nejspíš hodně atraktivní bitva, což si uvědomuje i vedení UFC, a proto duelem Klein vs. Bahamondes otevře hlavní část víkendového turnaje, která startuje v našich končinách startuje v neděli ve 3:00 ráno.

Kompletní startovka:

Hlavní karta

Cory Sandhagen vs. Rob Font

Jéssica Andrade vs. Tatiana Suarez

Dustin Jacoby vs. Kennedy Nzechukwu

Gavin Tucker vs. Diego Lopes

Tanner Boser vs. Aleksa Camur

Ignacio Bahamondes vs. Ľudovít Klein

 

Prelims

Raoni Barcelos vs. Kyler Phillips

Jeremiah Wells vs. Carlston Harris

Billy Quarantillo vs. Damon Jackson

Jake Hadley vs. Cody Durden

Ode Osbourne vs. Asu Almabaev

Zdroje:  Ludovit Klein - Instagram

Nejnovější články