Turnaj Impact MMA už tuto sobotu na Oktagon.tv!

Turnaj Impact MMA už tuto sobotu na Oktagon.tv! Jan Široký zaskočil Matouše Kohouta. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Na platformě Oktagon.tv bude v sobotu k vidění další turnaj. Ten se tentokrát odehraje na východě Slovenska.

Dvoutýdenní pauzu mezi turnaji organizace Oktagon si milovníci domácí MMA scény mohou zpestřit turnajem IMPACT MMA, který se v sobotu odehraje na východě Slovenska. Akci odstartuje několik amatérských soubojů, v nichž se představí mladé talenty. Následovat bude 6 profi duelů na hlavní kartě.

Hlavní zápas měl přivést atraktivní bitvu mezi Patrikem Jevickým a Adamem Horváthem. První jmenovaný se však pár dní před zápasem při tréninku zranil. Do světla reflektorů se tedy posunuje souboj domácího Samuela Daňka proti válečníkovi z Ostravy Janu Širokému.

Oba jsou známí z bitev v Oktagonu. Ani jednomu se však v poslední době nedařilo, o to hladovější tedy budou po vítězství. Jejich střet navíc slibuje divácky vděčnou podívanou, protože se oba nevyhýbají výměnám v postoji.

Prodat zkušenosti z tréninků v prestižním kanadském Tristar gymu, kde trénovali po boku legendárního Georgese St. Pierra, budou chtít prodat Michal „Šaman“ Dobiáš a Michal „Money Man“ Mokrý, kteří budou čelit zahraničním soupeřům.

Celou startovku si můžete prohlédnout níže. Zápasy začnou v 18:00 a bude je možné sledovat také přes PPV na Oktagon.tv.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílel uživatel @impact_mma.sk

Nejnovější články