UFC podepsalo s Dvořákem novou smlouvu. "Pár dalších zápasů a jdeme pro titul!" hlásí český válečník

UFC podepsalo s Dvořákem novou smlouvu. "Pár dalších zápasů a jdeme pro titul!" hlásí český válečník David Dvořák jede na vlně 16 vítězství v řadě a v UFC má velké plány. | zdroj: FOTO: Tisková zpráva | se svolením Davida Dvořáka

Žádné překvápko. David Dvořák udělal v zámoří dojem a UFC mu po 3 výhrách nabídlo výhodnější smlouvu. Český bojovník už pomýšlí na titul.

David „Undertaker“ Dvořák zatím v UFC nezaváhal, dvě bodová vítězství naposledy zpečetil parádní submisí, když Kolumbijce Ronderose uškrtil jednou rukou, čím prodloužil svou sérii už na 16 výher v řadě. Není tedy žádným překvapením, že nejslavnější organizace s českým válečníkem počítá i do budoucna a nyní obdržel vylepšený kontrakt. Ten stávající by "Hrobníkovi" vypršel po čtvrtém zápase.

„Od UFC jsme chtěli novou smlouvu a podařilo se nám ji získat. Je skvělé, že mám na další roky dopředu jistou budoucnost,“ pochvaluje si Dvořák, bližší podrobnosti si ale nechal pro sebe. „Organizace nám ve všech podmínkách, jaké jsme si přáli, vyšla vstříc. Smlouva je pro nás velice výhodná,“ konstatoval jen.

„Vyjednávání s organizací bylo úplně v pohodě. Je vidět, že když člověk podává dobré výkony, tak s ním do budoucna počítají, mají s ním své plány, a proto jim vůbec nedělalo problém nám vyjít v některých věcech vstříc,“ nastínil reprezentant hradecké All Sports Academy. Velké cíle má mezi elitou i on sám.

„Máme novou smlouvu, teď si dáme pár dalších zápasů a jdeme pro titul,“ odkryl sebevědomý plán Dvořák. Aktuálně mu v muší váze (-56,7 kg) patří 11. příčka, takže prvním krokem bude postup do nejlepší desítky. Další zápas by „Hrobník“ rád absolvoval v prosinci. S ohledem na naplánované zápasy se aktuálně jako soupeři nabízí například #8 Rogerio Bontorin nebo #6 Brandon Royval. MMA je ale samozřejmě nevyzpytatelné, takže je zde také možnost, že David zaskočí do zápasu jako náhradník.

Zdroje:  David Dvořák - Tisková zpráva

Nejnovější články