Unikátní dokument o slovenské MMA legendě „Attila“ dorazí do kin na konci ledna

Unikátní dokument o slovenské MMA legendě „Attila“ dorazí do kin na konci ledna zdroj: Profimedia

Dokumentární film o šampionovi organizace OKTAGON MMA a vítězi „Souboje století“ Attilu Véghovi se nám představil v oficiální upoutávce. 

Slovenského bojovníka Attilu Végha není třeba asi nějak extra představovat, obzvláště po letošním listopadu, kdy dokázal v titulovém zápase polotěžké váhy organizace OKTAGON MMA skolit v prvním kole Karlose Vémolu. Slovenská legenda bojových umění, která si podmanila i americký Bellator, se nám teď ale přeci jen ukáže z jiného úhlu pohledu.

Végh spolu s Petrem Větrovským ze společnosti VDN Promo totiž dodělali dokument s příznačným názvem „Attila“, ve kterém se budeme moci podívat, co vše předcházelo „Souboji století“ v listopadové O2 Aréně. „Jsem velmi nadšený, že budu mít vlastní film. Tohle je sportovcův sen. Být šampionem a pak mít vlastní film,“ prozradil slovenský fighter na oficiálním představení dokumentu. „Ve filmu lidi uvidí, jak jsem začínal, celou mou kariéru. Myslím, že to bude velmi zajímavé. Těším se.“

Své nadšení neskrýval ani promotér filmu Větrovský. „Jsme rádi, že jsme se s Attilou domluvili a že se nechal celý rok natáčet, i když to někdy nebylo příjemné. Cítil jsem, že jeho příběh je velmi silný a podle mě by byla veliká škoda, kdyby se neodvyprávěl. Navíc jsem rád, že porazil Vémolu, protože ten film je tak atraktivnější, i když bychom ho dotočili, i kdyby prohrál.“

Unikátní dokumentární film, který je v našich končinách první svého druhu, budete moci shlédnout už od 31. ledna, kdy bude mít premiéru v tuzemských kinech. Pod naším článkem se můžete zatím podívat na oficiální upoutávku.

Zdroje:  YouTube VDN Promo TV , tisková zpráva

Nejnovější články