Vítězem "Zápasu století" je Attila Végh! Karlose Vémolu po dvou minutách naprosto vypnul

Vítězem "Zápasu století" je Attila Végh! Karlose Vémolu po dvou minutách naprosto vypnul zdroj: Profimedia

Po dlouhém čekání je rozhodnuto, česko-slovenský "Zápas století" zvládl lépe Attila Végh.

Polotěžká váha a dlouho očekáváný „Zápas století.“ Tyto dva borce asi netřeba úplně představovat. Kdo o nich neslyšel, tak musel být zamčený bez internetu a ve sklepě. Attila Végh je jediný Slovák, který kdy vyhrál Bellator, a za svůj život předvedl plno skvělých soubojů. Naposledy sice prohrál s Virgilem Zwickerem už v prvním kole, ale to pro dnešní večer vůbec nic neznamenalo (profil).

Karlos Vémola je úplně prvním Čechem, který se kdy ukázal v UFC, a dokázal tam dvakrát zvítězit. Do dnešního dne získal skvělých jedenáct výher v řadě, kdy všechny své soupeře ničil na zemi. Naposledy s ním vydržel v posledním zápase všechny tři kola Brazilec Henrique Da Silva. Stejně se ale „Terminátorovi“ musel poklonit (profil).

Už nástup provázela atmosféra jakou česko-slovenská MMA nezažila. Brutální řev a skandování obou dvou jmen. Více příznivců měl přeci jen nejspíš domácí Karlos. Ten předvedl klasickou "terminátorskou" nástupovku, zatímco Attila si sebou vzal rapera Patrika "Rytmuse" Vrbovského, který ho doprovázel přímo v týmu, a nástupovku, složenou přímo pro něj, mu naživo zazpíval. 

Vémola začal low kickem, ale Végh hned kontroval úderem rukou a po chvíli ho trefil další tvrdou ranou, která Karlosem trochu zatřásla a mírně mu napuchlo oko. Pokusil se proto o takedown, ale Végh se skvěle ubránil, a opět začal rozdávat jednu zadní za druhou. Souboj probíhal v šíleném tempu bez absolutní obrany. Attila to Karlosovi stále sypal na jeho opuchlé oko a přesně věděl co dělá. Po dvou minutách vše dovedl do konce. Brutální bomba pravačkou Vémolu naprosto vypnula a jenom se skácel k zemi. Attila Végh si tak mohl užít ovace jako vítěz "Zápasu století," zatímco Karlos pouze seděl zkroušený v rohu. Asi ani ještě teď nevěří, že prohrál.

Vítěz - 1. kolo KO - Attila Végh

Zdroje:  Youtube Oktagon MMA , tisková zpráva

Nejnovější články