“Úplně to nehrotím, nejdu o mistra světa,” řekl Marpo k souboji se Škondričem. Další nabídky se jen hrnou

“Úplně to nehrotím, nejdu o mistra světa,” řekl Marpo k souboji se Škondričem. Další nabídky se jen hrnou Marpo během ukázky tréninku s Rudolfem Krajem | zdroj: Profimedia

Marpo prozradil, jak se přes léto udržuje v přípravě na zápas s Iljou Škondričem. Už nyní přitom přemýšlí o soupeři, s nímž se utká v příštím roce.

Marpo po zápase s Karlosem Vémolou znovu našel chuť dělat muziku. V létě se vrátil ke koncertování, dokonce připravuje nové singly. V hudební branži má velké plány, velmi brzy ho ale čeká návrat mezi 16 provazů v rámci souboje s Iljou Škondričem pod záštitou organizace RFA. To mimo jiné znamená, že si nemůže dovolit na dlouho vypadnout z přípravy.

V pilotním díle nového pořadu Trash Talk prozradil, že se mu zatím daří oba světy propojovat. Příprava na Vémolu podle něj byla mnohem náročnější, jelikož musel vše budovat od nuly. “Můj kondičák říkal, že už teď tolik nepotřebuju, stačí mi dva, dva a půl měsíce, protože už v té formě jsem. Teď bych toho chtěl využít a dát si pár zápasů. A do toho dělat muziku, protože mě to baví. Dřív jsem chodil na box, protože jsem od muziky utíkal, když to řeknu blbě. Teď mě baví obojí, takže to spojím.”

Marpo si i přes léto snaží hlídat váhu, nyní má dokonce i jistou rezervu. “Podle mě mám tak 86 kilo. A myslím si, že formu mám docela dobrou.” Zápas s Iljou se sice odehraje ve váze do 90 kilogramů, Marpo nicméně naznačil, že už nabírat nehodlá. “Už nechci, protože se cítím dobře. Tuk mi jde dolů a svaly nahoru, takže uvidíme, co to bude dělat.” Při této příležitosti zavzpomínal na časy, kdy mu váha ukazovala 97 kilogramů. “Blbě se mi s tím hýbalo, blbě se s tím dýchalo, sice jsem měl šílený granát, ale takhle to nechci. Radši budu rychlý na nohách.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Marpo (@mcmarpo)

Ačkoli si nyní nastavil volnější režim, za týden stále stihne 8 až 9 tréninků (v plné přípravě jich zvládne 12). Box úplně vynechává, aby si od něj trochu odpočinul, přednost mají kruhové tréninky. V souboji se Škondričem by si chtěl maličko spravit chuť, předpokládá, že si s ním konečně trochu zaboxuje. Navíc se zdá, že už nebude pod takovým tlakem jako v bitvě s Vémolou. “Uvidíme. Já to zase úplně nehrotím, nejdu o mistra světa. Prostě makám, makám, makám. On nemá zase tolik zápasů, v boxu snad nemá žádné, má v MMA a to je prostě jiné.”

Zatímco s Karlosem došlo na bohaté slovní přestřelky, od Škondriče nic podobného neočekává. “Přijde mi, že je úplně v klidu. Pozdravili jsme se a byl v pohodě, tak proč to hrotit. Já chápu že pro promotéry je to zajímavé, ale pak když to tlačí uměle, tak je to takové… Karlos v tom chodí, ten to miluje, ale když je někdo v klidu, tak mi to nevadí.” Právě slovní výměny s Vémolou ho bavily, protože cítil, že má navrch.

Na Karlose přišla řeč hned několikrát. Marpo si ironicky povzdechl, že ho “Terminátor” nepozval na veselku, od vzájemného zápasu už s ním není v kontaktu. “Hned po zápase vlastně volal, že by chtěl odvetu, ale teď jak se zbláznil, tak si za ni řekl takovej bombarďák, že to ani nejde zaplatit. Tak uvidíme.” Ale pokud by se náhodou přece jen našly peníze, v takovém případě by Marpo nebyl proti. “Já bych do toho šel, určitě. Já chci, protože mě to nas**lo. Teď už vím, na co se připravit.”

Pokud by však k odvetě nedošlo, najde se někdo jiný. Marpo ostatně naznačil, že o nabídky nouzi nemá. “Je tam nabídka na další zápas, samozřejmě teď nemůžu říct s kým, ale proč ne, já si strašně rád zaboxuju. Na rovinu - musíš zaplatit účty.” V rozhovoru také zaznělo přání, aby mu promotéři konečně našli soupeře v podobné váze, třeba ho tedy konečně vyslyší.

Zdroje:  Marpo - YouTube

Nejnovější články