Uspal jsem ho fakt brutálním knockoutem. Profesionální český boxer vylíčil rvačku, která se nyní řeší před soudem

Uspal jsem ho fakt brutálním knockoutem. Profesionální český boxer vylíčil rvačku, která se nyní řeší před soudem Ilustrační fotografie | zdroj: Pixabay

Na domácí scéně se stále probírá kauza s Tadeášem Růžičkou, v titulcích ho však nyní vystřídá boxer Lukáš Fajk, který se svým bratrem Janem stanul před soudem kvůli obžalobě z těžké újmy na zdraví a výtržnictví.

Na celou věc upozornil server Novinky.cz. K incidentu mělo dojít minulý rok v červnu ve Sportbaru v Hostivici. Podle obžaloby vše začalo několika fackami, které Jan Fajk dal neznámému mladíkovi, načež ho kopl do břicha. Zastal se ho poškozený Petr B., od bratrů a jejich dvou kamarádů pak ale měl schytat údery do hlavy a také kopance do horní části těla, když ležel na zemi. Když se snažil zvednout, přišla další salva.

Poškozený si následně více než šest týdnů poležel v motolské nemocnici, kde léčil závratě, bolesti hlavy, čelisti, poruchy spánku a sníženou psychickou i fyzickou výkonnost. “Žalobkyně pro čtveřici navrhuje tříleté podmíněné tresty s pětiletou zkušební dobou, což je v případě podmínky maximální výše, pak už následuje pouze vězení,” uvádí se v článku na Novinky.cz.

Sluší se dodat, že byli všichni čtyři pod vlivem alkoholu, celý incident se však podle nich odehrál podle dle jiného scénáře. Poškozený měl údajně mladšího z bratrů napadnout úderem na zátylek, dokonce prý neváhal použít příborník. A na zem údajně spadl, jelikož byl opilý. Jejich výpověď potvrdila mladá žena, která s nimi trávila večer, několik dalších svědků zase podpořilo verzi poškozeného.

Lukáš Fajk se k situaci vyjádřil v polovině června v rámci Podcastu bez názvu, kde celý incident barvitě vylíčil. “Teď mi skončila podmínka, ale půjdu do další na pět let, protože mě a bráchu napadl týpek v hospodě. Brácha měl konflikt s nějakým týpkem, mezi sebou se nějak dohadovali, brácha mu dal facku a zničehonic se vyřítil cizí týpek a napálil bráchu zezadu na zátylek.”

V tu chvíli se do sporu vložil Lukáš. “Začal jsem ho sypat, frajer šel na zem. Nechali jsme ho být, jdeme do p**i. Měl 130 kilo a byl to mistr republiky v boxu, nebudu říkat jméno, ale lidé ho znají. Šli jsme do ha**lu a on se najednou rozbíhá s příborníkem a bráchovi zezadu rozbíjí hlavu.”

To už mělo Fajka staršího vytočit k nepříčetnosti. “Začal jsem ho dobíjet, byl jsem úplně nach**nej, frajer mě vzal, že mě hodí na zem takedownem. A já jsem se ještě napíchl zády na poličku. Chytly mě takový nervy, že jsem ho začal strašně dobíjet, naštěstí jsem ho libově trefil a uspal jsem ho fakt brutálním knockoutem. Ležel tam dlouho.”

Fajk si následně postěžoval na právní systém, v němž se jako profesionální bojovník nemůže účinně bránit. “Řekli mi, že jsem se měl nechat zbít, protože jsem profík, a pak jsem měl zavolat policii, aby to vyřešila,” prozradil, co slyšel během výslechu. I proto se prý podobným akcím raději vyhýbá.

Sám sebe označil jako “magnet na pr**ery”, jelikož se do něj neustále někdo naváží, zmínil například incident při návštěvě kasina, kdy do něj neznámý muž strčil a následně ho urazil. “Kdyby to bylo za devadesátek, tak toho z**da zatáhnu na ha**l a budu ho tam šlapat jako zelí 40 minut… Dneska nemůžeš nic,” řekl s odkazem na všudypřítomné kamery.

Zdroje:  Novinky.cz , Podcast bez názvu

Nejnovější články