Vémola nedal "Frankensteinovi" absolutně žádnou šanci

Vémola nedal "Frankensteinovi" absolutně žádnou šanci zdroj: Profimedia

Karlos Vémola opět ukázal, že na zemi je opravdu dominantní. 

Mluvilo se o tom, že by tento fight mohl být pro Karlose Vémolu konečně pořádnou zkouškou. Brazilec Henrique da Silva s přezdívkou "Frankenstein", který prošel plno soutěží a zkusil si UFC, naposledy v Bratislavě vypnul Jana Gottvalda. Hned po zápase vyzval právě Karlose a ten výzvu přijal.

Očekávala se velice tuhá bitva a sám promotér Ondřej Novotný věštil, že tohle bude pro českou MMA jedničku opravdu těžká zkouška. Opak se stal pravdou. Vémola okamžitě vyrukoval se svým silovým takedownem proti kterému Brazilec neměl žádnou šanci.

Mohli bychom tu rozepisovat podrobně všechny tři kola, ale jednalo se o stejnou písničku, takedown, většinou provedený tvrdým slamem o zem a následné mlácení, které se začalo projevovat ve Frankenstainově tváří. Opuchlý obličej a krvavé šrámy začaly nabývat jasných kontur a prakticky od prvního kola bylo jasné, kdo bude vítězem. Vémola da Silvu přejel svým obvyklým způsobem. Ovšem pokud tohle měla být generálka na zápas století s Attilou Véghem, tak svůj účel úplně nesplnila.

Zdroje:  tisková zpráva

Nejnovější články