Vémola si jde vzít zpět svůj šampionský pás. Oktagon odtajnil startovku turnaje na Štvanici a další novinky

Vémola si jde vzít zpět svůj šampionský pás. Oktagon odtajnil startovku turnaje na Štvanici a další novinky Karlos Vémola v Oktagonu | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Oktagon letos v létě pojede bomby. Kromě nabitých turnajů v čele s open air pražskou Štvanicí nás čeká třeba také hudební festival.

Jak se již stalo tradicí, organizace Oktagon během jubilejního pětadvacátého turnaje odtajnila karty následující akce, kterým tentokrát bude open air akce na Štvanici. Vévodit jí bude souboj mezi Karlosem Vémolou a Polákem Naruszczkou o titul střední váhy. O ten Terminátor přišel, když naposledy nezvládl splnit váhový limit 83,9 kg.

Na bojišti uvidíme také jedinou českou bojovnici, která okusila prestižní UFC, Lucii Pudilovou. V této organizaci zkoušela štěstí také její nadcházející soupeřka Talita Bernardo. Nedařilo se jí však podle představ, ze 4 zápasů 3 prohrála, celkově má aktuálně bilanci 6 vítězství a 4 porážky.

Neporažený slovenský super-talent Lucii "Silent killer" Szabovou čeká těžká zkouška v podobě Švédky Cornelie Holm, kterou si můžete pamatovat ze soubojů s Veronikou Rodovou či Lucií Pudilovou. Slovenská bojovnice ale s každým zápase roste a míří skutečně vysoko.

Mezi velká lákadla bude patřit také návrat populárního Miloše "Melouna" Petráška. Ten si dal od roku 2019 po sérii tří porážek pauzu, nakonec ale našel ztracenou motivaci. Přivítat zpátky v oktagonu ho přijede Chorvat Vlado Neferanovič (6-6). 

Zajímavý bude určitě souboj mezi Matúšem Juráčkem a houževnatým Španělem Tato Primerou. Český bojovník bude mít na své straně velkou výškovou převahu, "El Espectaculo" je ale známý tím, že jeho tvrdé údery soupeřům nechutnají a vyžívá se v divokých pěstních výměnách.

Bomby budou létat také v duelu Leo Brichty s Taylorem Lapilusem (16-3), který před několika lety nastupoval v UFC. Leo se netají tím, že by se rád stal nejmladším šampionem Oktagonu, a pokud se mu podaří přejít přes ostříleného Francouze, další stanicí by už měl být titulový zápas. Šampion lehké váhy Ivan Buchinger se na stejném turnaji také představí, soupeř ale ještě nebyl oznámen. Dále se můžeme těšit na ostříleného kickboxera Daniela Škvora či mladého talenta Petera Gabala.

To ale není všechno, na Štvanici totiž pod vlajkou Oktagonu proběhne také hudební festival, kde vystoupí například Rytmus, Marpo a PSH. Organizátoři ale kromě hudebních vystoupení slibují další překvapení včetně odhalení plánů na zbytek roku.

Nás ale zajímá spíš dění v kleci a v ringu a ani tady ještě nejsme s výčtem novinek u konce. Oktagon totiž navázal spolupráci s akcí Dracula fight night, kterou organizuje nejúspěšnější slovenský thaiboxer Vlado Moravčík. Diváci se můžou těšit na atraktivní zápasy podle pravidel thajského boxu v malých rukavicích. V hlavním duelu večera se pak o český titul prestižní Muaythai organizace WMC pobijí Michael "Majsan" Krčmář a Andy "Snoopy" Čehovský. Celou akci bude možné sledovat přes PPV přenos na Oktagon.tv.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený D F N (@dracula_fight_night)

A v září se pak Oktagon opět vrátí na Slovensko. Představit by se měly největší domácí hvězdy. Na zveřejnění jmen soupeřů si ale ještě budeme muset počkat.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Zdroje:  Oktagon MMA

Nejnovější články