Vémola si naplánoval zápas pár týdnů před bitvou s Kinclem, ten má raději připraven záložní plán

Vémola si naplánoval zápas pár týdnů před bitvou s Kinclem, ten má raději připraven záložní plán Karlos Vémola a Patrik Kincl | zdroj: Foto: Oktagon MMA

Nesmysl, šaškárna, zbytečný risk, reagují fanoušci na nově ohlášený duel Karlose Vémoly. Patrik Kincl raději počítá s tím, že se v květnu utká s náhradníkem.

Když Karlos Vémola na konci loňského roku na poslední chvíli odstoupil z očekávané odvety s Patrikem Kinclem, pořádně tím šampionovi střední váhy zkomplikoval plány. "Inspektor" se totiž musel rozhodnout, zda bude dál pronásledovat svého arcirivala, anebo naskočí do pyramidy Tipsport Gamechanger a porve se o lukrativní finanční odměny.

Patrik si nakonec zvolil odvetu. Odůvodnil to tím, že zkrátka potřebuje tuhle kapitolu uzavřít. "Jsem zvědav, jaké výmluvy přijdou teď, ale snad už není, kam uhnout," napsal tehdy také na sociálních sítích. Zatímco část fanoušků jeho rozhodnutí kvitovala, jiní začali okamžitě pochybovat, že Vémola tentokrát nastoupí.

A po včerejšku je k pochybnostem další důvod. Organizace OKTAGON MMA totiž zveřejnila, že se Vémola po zranění vrátí už 15. dubna v Liberci. Tedy jen pár týdnů před plánovanou bitvou s Kinclem"Díky skvělé práci doktorů a mého týmu, budu zpět ve hře dřív, než jsme čekali!Terminator is back!" okomentoval novinku sám Karlos. Spíše než nadšené reakce ale schytal spíš kritiku.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

 

Ačkoliv jméno soupeře zatím nebylo oznámeno a dá se počítat s tím, že nepůjde o nikoho elitního, i tak se jedná o zbytečně velký risk, protože v ostrém zápase se může stát cokoliv.

"Tak co, bere ho ještě někdo vážně?" zeptal se Kincl řečnicky na sociálních sítích. "To bylo žvástů o tom, jak mám ten titul půjčenej. Jak si pro něj hned dojde apod. To celé podtrženo nádherným rozhovorem z nemocnice pro iSport. Jeho brněnské vystoupení po mé obhajobě mělo znít spíš takhle: "S*ru z Patrika Kincla."

Úřadující šampion střední váhy si pak také zaspekuloval nad tím, zda Vémola nepočítal s tím, že dá před odvetou s ním přednost Gamechangeru a jemu se tak otevře cesta k titulu v 84. 

Po zkušenosti z minula Kincl každopádně tentokrát bude mít záložní plán. "Na květen je připraven náhradní soupeř, takže přípravu budu ladit spíše tímhle směrem, a pak vyzvu Brita. #doublechamp Vejmluva ať si klidně utíká dál a odveta proběhne až u soudu."

Na vině jsou ale samozřejmě také promotéři, kteří něco podobného těsně před nejočekávanějším zápasem na domácí scéně umožní, byť i dubnový duel samozřejmě přitáhne spoustu pozornosti. Nezbývá tedy, než fandit Karlosovi, aby v Liberci předvedl naprostou "vémolici" a nijak to nenarušilo jeho přípravu na 20. května.

Zdroje:  Karlos Vémola Instagram , Instagram Patrik Kincl

Nejnovější články