Brož vyloučil účast v pyramidě Tipsport Gamechanger, v Oktagonu chce začít od nuly

Brož vyloučil účast v pyramidě Tipsport Gamechanger, v Oktagonu chce začít od nuly Bojování Miroslav Brož miluje | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Miroslav Brož se po roce vrací do Oktagonu, aby znovu bojoval před zraky fanoušků, kterým se nesmazatelně zapsal do paměti díky atraktivním výkonům. Pyramidu o milion eur ale vynechá.

Co ho přivádí zpět do největší tuzemské organizace? Miroslav Brož v rozhovoru pro Sport.cz nastínil, že to nejsou tituly ani peníze, nýbrž obrovská fanouškovská základna a zaplněné haly. “Kdybych šel za penězi, tak bych podepsal s KSW. V případě titulů, tak bych zůstal v RFA. Já ale nejsem nejmladší, je mi 34, mám před sebou třeba dva tři nejlepší roky a chci si je pořádně užít.”

S promotéry Oktagonu se rozloučil v dobrém, takže si nechal otevřené dveře. A nyní je rád, že do nich může znovu vstoupit. Radost neskrýval ani Ondřej Novotný, který se k návratu vyjádřil v pořadu MMA letem světem. “Jsme rádi. Očekáváme, že to bude znovu ohňostroj skvělých zápasů, tak jak je Míra předvádí, speciálně s tím, jak na to poslední dobou klade důraz, že chce být zápasník večera, když to takhle řeknu. To je pro organizaci samozřejmě vždycky skvělé, protože máš záruku, že ten zápas bude divoký, zábavný a dobrý pro fanoušky.”

K penězům se promotér vyjádřit nechtěl, Brože nicméně rovnou oslovil s nejvyšší možnou nabídkou. “V tuto chvíli se nesoustředíme na nějaké předhánění, prostě dáváme to, o čem víme, že je v našich podmínkách možné. Míra ode mě hned dostal nabídku, která byla na vrcholu toho, co jsme schopni mu dát.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Novotný dodal, že se v Oktagonu najde hned několik podobně nastavených bojovníků, obzvlášť v rámci welteru. I proto se Tipsport Gamechanger odehrává právě v této divizi. “Inkvizitor” by podle něj do projektu také mohl zasáhnout. “Dostáváte jednotlivá jména, která jsou pro tu pyramidu možná, víte taky, která už jsou jistá. Někdy to tak jisté úplně není, necháváme vás myslet si, jak to bude, a pak to bude trochu jinak. Celé je to tahle fantastická hra, kterou spolu hrajeme. A myslím si, že Míra Brož do ní velmi dobře zapadá, takže jsem rád, že je zpátky.”

Brož je nicméně přesvědčen, že si nyní něco takového nezaslouží. “Nemám vůbec právo jít do Gamechangeru. Jsou tam nejlepší zápasníci, já teď přišel zpátky, začínám od nuly,” vysvětlil. “Musím držet hubu, dělat dobré zápasy a dostat se nahoru postupně! Jak by k tomu přišli kluci, co jsou tady celou dobu a bojují o to.” Svou účast v pyramidě nakonec definitivně smetl ze stolu. “Nešel bych, ani kdyby ta možnost byla.”

“Inkvizitor” je nyní navíc indisponován kvůli utrženému bicepsu, v tréninku se ještě musí šetřit. “Čekám, až se mi ruka kompletně uzdraví a budu moct trénovat naplno. Kdyby byla ruka v pohodě, tak se možná něco objeví. Kdyby to bylo horší, tak by připadal v úvahu třeba duben,” nastínil v rozhovoru pro Sport.cz možný termín návratového zápasu v Oktagonu.

Ondřej Novotný přislíbil, že se v následujících dnech dočkáme bližších informací ohledně účastníků. Konečně se tedy dozvíme, kdo se pyramidy o milion eur skutečně zúčastní. O překvapení údajně nebude nouze. “Sám za sebe jsem maximálně spokojený. Máš samozřejmě nějaká jména, která si vysníš, ale musí tam být nějaká úmrtnost, něco se ti nemusí povést. Co se týká kvality, tak v rámci toho, co je možné, jsme se dostali téměř na maximum.”

Zdroje:  Vlastní , Sport.cz , MMA letem světem

Nejnovější články