Video: Brňenský 'Chřestýš' Tomáš Hron ovládl kvalifikační pyramidu a pobije se o titul ONE Championship

Video: Brňenský 'Chřestýš' Tomáš Hron ovládl kvalifikační pyramidu a pobije se o titul ONE Championship zdroj: Profimedia

Tomáš Hron znovu potvrdil své kvality a ovládl pyramidu pod pravidly K-1. Díky vítězství se probojoval do prestižního turnaje v Singapuru.

Vášnivý chovatel hadů Tomáš "Rattlesnake" Hron patří mezi nejostřílenější tuzemské bojovníky. Na kontě má už více než 120 zápasů a o víkendu přidal dva další úspěšné zářezy, když úspěšně prošel kvalifikační pyramidou prestižní ONE Championship. Přípravu mu přitom pár týdnu před zápasem zkomplikovala nákaza koronavirem.

Jako první ho čekal urostlý Turek Ozer Mehmet. Jeho technika sice nevypadala ani zdaleka dokonale, síla ale jeho úderům rozhodně nechyběla. Po jednom z jeho kopů se Tomášovi trochu podlomila noha, což nevěstilo nic dobrého. Koleno ale naštěstí vydrželo a po celé první kolo Hron jasně dominoval. Turek sice stále hrozil silnými jednotlivými údery a kopy, ale potřeboval by pořádnou dávku štěstí, aby Tomáše nachytal nekrytého. Ten naopak zařadil vyšší rychlostní stupeň a Turka zdemoloval před limitem, čímž ušetřil vzácné síly na finále.

Z druhé strany pavouka se do finále trochu se štěstím prokousal Marokánec Mohamed Amid, který svému francouzskému soupeři v závěrečném kole způsobil kolenem tržnou ránu v obličeji, kvůli níž byl zápas ukončen.

Ani jeden z postupujících finalistů neměl moc času na oddech, protože od finále je dělily pouhé 3 vložené zápasy, tedy něco málo okolo třiceti minut. Paradoxně to ale může být pro bojovníky lepší, protože v zákulisí tolik nevychladnou.

Od prvního kola se zdálo, že tady narazila kosa na kámen. Oba borci do sebe řezali hlava nehlava a ani jeden nehodlal ustoupit. Aktivitu ale postupně přebíral Tomáš, díky čemuž nakonec bral vítězství na body a může se připravovat na prosincový turnaj v Singapuru, jehož vítěz se stane šampionem prestižní organizace ONE Championship.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články