VIDEO: Lucia Szabová nadělila své řecké soupeřce brutální KO kopem na hlavu

VIDEO: Lucia Szabová nadělila své řecké soupeřce brutální KO kopem na hlavu Lucia Szabová slaví vítězství | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Slovenská bojovnice si vylepšila své statistiky, když na turnaji Oktagon 22 tvrdě knockoutovala řeckou soupeřku.

Slovenská bojovnice Lucia „Silent Killer“ Szabová, nastupovala do svého třetího profesionálního MMA zápasu proti řecké bojovnici Christině „Ninja“ Netza. Lucia dosud nebyla poražená a záhy svůj rekord vylepšila na 4:0

Zápas začal svižně, obě bojovnice se do sebe pustily, ale Lucia měla větší tlak a také výškovou převahu. Soupeřky si vyměnily pár úderů, ale netrvalo dlouho a bylo po zápase. Lucia totiž v čase 1:30 prvního kola naznačila udělala skvělou kombinaci „jedna-dva“, za kterou schovala zadní highkick, který trefil její řeckou soupeřku přesně do spánku. V tu ránu byla Christina mimo a tvrdě dopadla hlavou napřed na kanvas oktagonu. Žádné další údery nebyly třeba a bylo jasné, že je po zápase.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Lucia Szabová se ze zaslouženého vítězství očividně radovala a její soupeřka se naštěstí po chvíli probrala. Sice bylo z gestikulace Řekyně patrné, že si vůbec nepamatovala, co se stalo a její trenéři ji museli celý příběh povyprávět, ale důležité je, že byla v pořádku.

Lucia Szabová se tak stala jasnou kandidátkou na bonus za výkon večera, ale skromně řekla, že jej přenechá jiným, pokud by se našel někdo, kdo si jej zaslouží víc.

Zdroje:  Oktagonmma.cz

Nejnovější články