Vybrečel si to, chce mě potrápit. Vémola si postěžoval na podmínku, kterou musí splnit před zápasem s Pirátem

Vybrečel si to, chce mě potrápit. Vémola si postěžoval na podmínku, kterou musí splnit před zápasem s Pirátem Karlos Vémola | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Už to skoro vypadalo, že Vémola koncem roku přijde o turnaj v O2 areně, Oktagon však rozhodil sítě a lapil Samuela Krištofiče, který na zápas s „Terminátorem” čeká už celou věčnost. Karlos zdůraznil, že nehodlá nic podcenit.

Vémola se k celé situaci v dobré náladě vyjádřil v rámci vysílání na Instagramu. Nejprve uvedl, že do poslední chvíle nevěděl, s kým se na turnaji Oktagon 51 utká, byť měl několik tipů. „Bylo nám víceméně jasné, že to nebude Materla, protože podepsal titulový zápas, což je pro něj velká výzva, tomu se samozřejmě nedivím. Do poslední chvíle byl ve hře i Stephan Pütz.” Bitvu dvou terminátorů by fanoušci zajisté uvítali, s trochou dobré vůle by se mohlo jednat o titulový duel v polotěžké váze. Pütz nicméně nabídku odmítl, jelikož by se údajně nestihl připravit.

Reakce fanoušků na duel s Krištofičem jsou rozporuplné, Vémola ale jejich výhrady bere s rezervou. „Už jsem se dočetl, že bude Pirát potrava, slabý soupeř a tak dále. I přesto, že toho člověka nemám moc v lásce, tak před ním musím smeknout klobouk, protože těch nabídek jsme tam poslali plno,” prohlásil, načež si vzal na paškál Patrika Kincla. „Proslýchá se, že za to chtěl hodně peněz, ve volném překladu to znamená, že zápas s Vémolou nechce.”

Po malé odbočce se opět vrátil k potvrzenému soupeři. „Jde do toho s tím, že nemá co ztratit… Moc nadějí do něj nevkládáte, ale o to bude jeho síla větší, to nechci podcenit. Attila se mnou šel do zápasu také po prohře. A jak to dopadlo. Pirát tímto zápasem může jen získat, já mu to samozřejmě budu chtít překazit.”

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Dá se očekávat, že oba aktéři opět vyhrabou válečnou sekeru a ještě před zápasem si vymění pár názorů. „Musím poděkovat Oktagonu, že mi připomněl všechny jeho blbé kecy z minulosti, protože jsem málem zapomněl, jak někdy dokáže být hloupý. Myslím si, že se mi na něj bude připravovat mnohem lépe než třeba na Langera.” Slovenský obr, s nímž byl Vémola hotov po sedmi vteřinách prvního kola, je podle něj v porovnání s „Pirátem” hodný kluk. Novému soupeři nicméně vyjádřil respekt za to, že zápas vzal. „Byl jediný, kdo měl ty koule a vzal to, na rozdíl od šampiona střední váhy. Všichni měli nějakou výmluvu, proč to s Vémolou nevzít.”

Někdejší prozatímní šampion střední váhy si zřejmě dokázal prosadit podmínku ohledně váhy. „Vybrečel si to, chce mě malinko potrápit,” postěžoval si Vémola na domluvený limit 88,5 kilogramů. „Beru to tak, že mě chce co nejvíc vyšťavit a vytrápit, abych co nejvíc vyshazoval. Ale na mě to působí naopak, já se na něj akorát víc na**ru. On si bude přes Vánoce pěkně papkat a já budu shazovat. O to víc ho budu nenávidět a potom ho v O2 areně sežeru.” 

Vémola očekává, že si s váhou hravě poradí, už nyní je ostatně v dietě. „Momentálně jsem kolem 102 kilogramů, takže mi vlastně zbývají dodělat 4 kila, mám na to dva měsíce. Těch 10 pak urvu, ať se děje, co se děje.” Posledních 10 kilogramů si chce tradičně nechat na poslední den před vážením.

Svého soupeře závěrem pochválil za jeho odolnost a houževnatost. „Piráta tady dlouhé roky nikdo neukončil, Kincla dokonce v posledním kole porazil, jestli ne v posledních dvou kolech. Měl navrch. Vždycky je tam od začátku do konce.” Také upozornil, že půjde do klece s obrovskou motivací, jelikož by mohl vykoupit poslední dvě porážky a pěkně si napravit reputaci.

Zdroje:  Karlos Vémola – Instagram

Nejnovější články