Vzájemná nenávist se přetavila v respekt. Tadeáš Růžička promluvil o komplikovaném vztahu s promotérem Clash of the Stars

Vzájemná nenávist se přetavila v respekt. Tadeáš Růžička promluvil o komplikovaném vztahu s promotérem Clash of the Stars zdroj: Profimedia

Byly časy, kdy se Tadeáš Růžička s Tomášem Le Sym doslova nenáviděli, což vyvrcholilo ostrým zápasem v kleci. “Mawar” se nyní svěřil, jak se jejich vzájemný vztah v posledních měsících proměnil.

Projekt Oktagon Underground nabídl vítané zpestření v době koronavirové, kdy byla o podobné sportovní události velká nouze. Na pyramidu s oblibou vzpomíná i Tadeáš Růžička, který porazil všechny soupeře, takže se stal jedním z králů Undergroundu. Nezapomenutelný je zejména jeho vyhrocený souboj s Tomášem Linh Le Sym, MMA zápasníkem, který nyní figuruje v pozici promotéra Clash of the Stars.

Na vyhrocený duel Tadeáš zavzpomínal během rozhovoru v Podcastu bez názvu. “Věděli jsme, že naskočí koleno, dávali jsme tomu tak 70 procent, že něco podobného ze začátku zkusí, protože jsme věděli, že v postoji budeme mít převahu. Během toho mě ještě bokem rukavice škrtnul spánek,” připomněl úvod celého zápasu. Právě tento manévr ho zaskočil, Le Sy se navíc trefil i v další kombinaci a “Mawarovi” pořádně zatopil.

Růžička se nicméně rychle oklepal a brzy začal přebírat otěže, ve druhém kole bitvu ukončil kolenem na hlavu. “Šlo tam úplně o všechno, musel by mě zabít, abych prohrál. Bylo to u nás na třináctce, navíc v naší tělocvičně, trénovali jsme v Reinders MMA. Fakt jsem nemohl prohrát,” popsal své nastavení. “Věděl jsem, že to musím otočit, znal jsem své kvality, trenéři věděli, že mám jasně navrch, že ho musím zničit.”

 

Emoce nicméně nevychladly ani po zúčtování v kleci. “Ta předehra byla extrémní, mělo to mít strašnou dohru,” řekl s tím, že se jejich napjatý vztah vzájemným soubojem nezlepšil. “Mluvil a neudělal, je pro mě ženská,” řekl v pozápasovém rozhovoru. Někdejší rivalita už je ale dávno pryč. “Už je to minulost. S Le Sym teď máme dobré vztahy, stal se z něj byznysmen,” prozradil. “Fakt jsme válčili, ale díky bohu za to, jak to dopadlo. Byl to rok 2020, teď je 2023 a já zápasím pod ním,” uchechtl se. “Dává mi jednu z nejlepších výplat v mém životě a tím ho zdravím. Teď jsem jeho bojovník, dávám mu veškerý respekt za to, že to dokázal.”

Během rozhovoru potvrdil, že byl před první schůzkou ohledně jeho působení v Clash of the Stars sám zvědavý, jak se k němu Le Sy bude chovat. “Upřímně – když jsem měl jít na první schůzku do jeho organizace, tak to bylo divné. Sám jsem čekal, jak to přijme, ale byl úplný profík.” Růžička ocenil, že se Le Sy dokázal nad situaci povznést a najít prostor pro spolupráci. “Že to dokáže hodit za hlavu a jít se mnou něco budovat... Respekt.”

Hlavní postavu kontroverzní organizace závěrem pochválil, že ve společnosti některých účastníků Clash of the Stars dokáže zachovat klidnou hlavu. “Je to mistr. My tam po sobě házíme skleničky, má tam magory, co dělají šílenosti, a jenom se klidně usmívá.”

Oktagon Undergorund Růžičkovi přinesl desetitisíce nových fanoušků, zabodoval i s nástupovkou, kterou mu na míru připravil rapper Yzomandias. Právě v Clash of the Stars posunul hranice ještě o kus dál a zapsal se do širšího povědomí, jasným ukazatelem jsou čísla na jeho sociálních sítích. Pozornost nicméně hodlá využít hlavně mezi profesionály, jeho snem je angažmá v organizace ONE Championship.

Zdroje:  Podcast bez názvu

Nejnovější články