Změny v Tipsport Gamechangeru, německá hvězda odstoupila kvůli zranění a náhradníka zvolí fanoušci

Změny v Tipsport Gamechangeru, německá hvězda odstoupila kvůli zranění a náhradníka zvolí fanoušci Christian Eckerlin se raduje z vítězství | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Sotva byla oznámena kompletní startovka očekávané pyramidy Oktagonu, už z ní kvůli zranění kolene vypadl první bojovník. 

Startovka pyramidy Tipsport Gamechanger byla již několik dní kompletní, stejně tak bylo známo rozlosování úvodních dvojic. Ještě před zahájením turnaje ale kvůli zranění z kola vypadl Němec Christian Eckerlin. Ten sice nepatřil mezi favority, ale vzhledem k jeho popularitě by minimálně v Německu určitě přitáhl spoustu pozornosti a diváků.

"Bylo zatraceně těžké se rozhodnout, ale není jiná možnost. Nemůžu pořádně trénovat a tak nemá smysl zápasit. Omlouvám se všem fanouškům," reagoval Eckerlin pro Bild. "Do klece jsem mohl nastoupit maximálně na 70 procentech své výkonnosti. To je k ničemu. Moje koleno momentálně nezvládá dva tréninky denně."

Pokud se koleno podaří dát dohromady, měli bychom Christiana vidět 17. června na turnaji v Oberhausenu. Kdo ho nahradí v Gamechangeru rozhodnou fanoušci hlásováním na webu tipsportgamechanger.com. Šanci mají čtyři fighteři, kteří měli původně nastoupit do rezervních zápasů.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Úvodní kolo očekávaného turnaje o odměny v celkové hodnotě milion eur je naplánováno na 4. března do Ostravy. Startovka zatím vypadá takto:

Samuel Krištofič vs. Alex Lohoré

Máté Kertész vs. John Hathaway

??? vs. Melvin van Suijdam

Louis Glismann vs. Amiran Gogoladze

Leandro Silva vs. Andreas Michailidis

Bojan Veličkovič vs. Ion Surdu

Christian Jungwirth vs. Tato Primera 

David Kozma vs.  Łukasz Siwiec

 

Rezervní zápasy:

Radovan Úškrt vs. Ioannis Palaiologos

Matúš Juráček vs. Andrej Kalašnik

Zdroje:  Bild , Oktagon MMA

Nejnovější články