Zpátky do boje, třetím soupeřem Davida Dvořáka v UFC bude v květnu nebezpečný Brazilec

Zpátky do boje, třetím soupeřem Davida Dvořáka v UFC bude v květnu nebezpečný Brazilec zdroj: Profimedia

Český bojovník se dočkal, v druhé polovině května svede souboj s talentovaným Brazilcem Raulianem Paivou.

Bojovník David "Undertaker" Dvořák aktuálně jede na vlně 15 vítězství v řadě. Nezpomalil ho ani vstup mezi elitu do UFC. Bruna Silvu i Jordana Espionosu porazil s přehledem na body a probojoval se na 10. příčku muší váhy. Další možnost postoupit výš bude mít zástupce hradecké All sports academy 22. května. Soupeřem mu bude Raulian Paiva z Brazílie. S informací přišel tamější web Agfight, oba bojovníci pouze sdíleli podpis smlouvy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Fights.cz (@fights.cz)

Teprve pětadvacetiletý Brazilec naskočil do UFC se sérií 12 výher v řadě, navázat tam na ni ale nedokázal a z prvních dvou zápasů odcházel jako poražený. Nenechte se však zmást statistikou, s Adesanyovým týmovým parťákem Kara-Francem převedl velmi vyrovnaný souboj a proti Bontorinovi ho nešťastně zastavila ošklivá tržná rána, kvůli níž přivolaný lékař zápas ukončil v jeho neprospěch. Bilanci však následně dokázal srovnat a aktuálně mu patří 11. místo v žebříčku. Naposledy bojoval loni v červenci a poté se odmlčel kvůli operaci.

Paiva upřednostňuje boj v postoji, kde se nevyhne žádné přestřelce. Hodně nebezpečné jsou také jeho tvrdé kopy. Pro Dvořáka to určitě nebude snadný soupeř, avšak to už se v TOP 10 UFC ani nečekalo. Věříme, že Davidův tým opět přijde s vhodně zvolenou strategií, která povede k vítězství. To by Davida posunulo opět o stupínek výš v rámci flyweight divize.

Zdroje:  Agfight.com

Nejnovější články