Čeští kickboxeři dnes na Road to ONE poměří síly se zahraničními soupeři. Uvidíme Hrona, Krčmáře, Siváka a další

Čeští kickboxeři dnes na Road to ONE poměří síly se zahraničními soupeři. Uvidíme Hrona, Krčmáře, Siváka a další zdroj: FOTO: Se souhlasem Oktagon MMA

Už dnes se v Praze odehraje kickboxerský turnaj pod záštitou prestižní asijské organizace ONE Championship a čeká nás prvotřídní podívaná.

I přes nepříznivou situaci a s ní spojená bezpečnostní opatření se svět bojových sportů nezastavuje ani na domácí půdě. Na sobotu 24. dubna připravil pořadatelský tým Night of Warriors našlapanou kickboxerskou akci pod záštitou prestižní organizace ONE Championship. Bojovníci se sice budou muset obejít bez divácké kulisy, ale celý turnaj bude možné sledovat dnes od 18:00 na stanici O2TV Sport. Na co se můžeme těšit?

Pyramida v těžké váze o smlouvu s ONE Championship

Jedním z hlavních lákadel bude bezesporu mezinárodní 4-členná pyramida v těžké váze. České barvy bude hájit brněnský "Chřestýš" Tomáš Hron, velezkušený bojovník, který má na kontě více než 100 profesionálních zápasů a pravidelně měří síly se světovou špičkou. O jeho skalp budou usilovat soupeři z Turecka, Nizozemska či Francie. Vítěz postoupí do dalšího eliminačního kola.

 

Neporažený talent Vašek Sivák

Talentovaný a hladový Vašek Sivák se naposledy předvedl v turnaji Oktagon Underground, kde v nádherném zápase porazil Sugdena, který jinak bojuje v prestižní GLORY. Cenný skalp si však vyžádal svou daň a "Bad Boy" musel z dalších bojů v pyramidě kvůli zranění odstoupit. Tentokrát bude Vašek hájit svou neporaženost v profesionálním ringu proti rumunskému bojovníkovi Soaremu s bilancí 19-4. Tady očekáváme velkolepou podívanou, kde bude KO viset ve vzduchu. Sivák se koneckonců bude chtít blýsknout, protože se netají tím, že by právě ve ONE v budoucnu rád bojoval.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Vašek Sivák (@badsivak)

 

Těšit se můžeme také na jednoho z nejlepších domácích thaiboxerů Michael Krčmář. Ten má za sebou rovněž náročný turnaj Oktagon Underground, v němž dokráčel až do finále. Nastoupí také Matěj Kozubovský, který se blýskl svými bojovnými výkony v Undergroundu, naposledy epickou válkou se Sebastiánem Fapšem. Pokud jste jejich souboj ještě neviděli, rozhodně doporučujeme napravit.

Po delší pauze zaviněné zraněním se vrací také jeden z našich nejlepších kickboxerů David Vinš, který se postaví holandskému tvrďákovi Bryanu Douwesovi. "Jdu do boje s chlapem, na kterého jsem kdysi jako mladý koukal a fandil mu. Je to neuvěřitelný pocit, když se stanete rivalem pro zápasníky, které jste obdivovali. V ringu jde ale všechen respekt stranou a před očima mám pouze vítězství!" okomentoval souboj sám David.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený David Vinš (@david.vins_k1)

Zárukou skvělé podívané bude také tvrďák Matěj Nuska z BFC Liberec, který v minulosti několik let strávil ve francouzské cizinecké legii a na kontě má několik titulů v kickboxu. Naposledy získal loni cenný mezinárodní pás WAKO. Nejtěžší zkouška ho ale dost možná čeká právě tuto sobotu, kdy mu bude soupeřem velezkušený Vasili Semenov z Ruska. Ten má na kontě 201 amatérských zápasů a v profi má zatím bilanci 13-3.

Celá akce začíná dnes v 18:00 na stanici O2TV Sport.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články