„Cukřík“ Sean O’Malley nechce odvetu s Marlonem Verou: „Bylo by to jako bojovat s někým pozpátku“

„Cukřík“ Sean O’Malley nechce odvetu s Marlonem Verou: „Bylo by to jako bojovat s někým pozpátku“ zdroj: Profimedia

I přestože prohrál, O’Malley je přesvědčen, že je lepším bojovníkem než jeho přemožitel Marlon Vera a nechce s ním jít do odvetného zápasu.

Sean „Sugar“ O’Malley ještě donedávna nepoznal hořkost porážky. Vyhrál 12 zápasů v řadě, přičemž jich 9 ukončil před limitem a po vstupu do UFC se z něj stala hvězda, která rychle stoupala vzhůru bantamovou divizí.

Jenže O’Malleyho hvězdu srazil ekvádorský bojovník Marlon "Chito" Vera, který „Sugara“ porazil hned v prvním kole. Ten jej totiž trefil dobře mířeným lowkickem, kterým mu pochroumal peroneální nerv a zapříčinil tak následné podvrtnutí O’Malleyho kotníku. Seanovi se pak nedařilo z následného Verova tlaku dostat a ekvádorský bojovník získal cenné vítězství na TKO nad vycházející hvězdou.

Sean O'Malley vs Marlon Vera zdroj: Profimedia

Není pochyb o tom, že je Sean O’Malley talentovaný bojovník, ale jestli něco neumí, je to prohrávat. I přestože dostal od Very pořádný výprask, odmítl porážku uznat a pořád tvrdil, že Vera měl akorát štěstí, a že on sám je pořád lepším bojovníkem.

O’Malley si taky nedávno do ekvádorského bojovníka rýpnul, když ten minulý týden prohrál s legendárním José Aldem.

„Měl jsi ho kopnout do jeho nervu,“ napsal po Verově prohraném zápase O’Malley. „12-0. Chito neumí nic,“ kopnul si znovu O’Malley do soupeře, který jej porazil.

Mezi fanoušky se začalo mluvit o odvetě, která by do jisté míry dávala smysl a určitě by přilákala spoustu diváků. Sean O’Malley ale o odvetu proti Marlonu Verovi nestojí a i přes porážku se považuje za kvalitnějšího bojovníka než je Vera.

Marlon Vera vs Sean O'Malley zdroj: Profimedia

„Musel by vyhrát několik zápasů za sebou, abych si s ním dal odvetu. Muselo by to dávat smysl,“ řekl ve svém podcastu O’Malley. Cítím se, že jsem na jiné úrovni, než je on. Bylo by to, jako bych bojoval pozpátku.“

„Řekl (Vera), že neexistuje dostatek peněz na světě, aby se mnou bojoval. Ale kámo, jestli prohraje ještě nějaký zápas, bude pak vykřikovat ‚Chci bojovat se Seanem.‘ Bude z něj potom Chito ‚Prelim‘ Vera.“

O’Malley nemá momentálně naplánovaný další zápas, ale měl by se v oktagonu ukázat v první půlce nadcházejícího roku.

Zdroje:  bloodyelbow.com

Nejnovější články