„Mentálně jsem neporažen,“ tvrdí Sean O’Malley. Prohra je podle něj pouze na papíře

„Mentálně jsem neporažen,“ tvrdí Sean O’Malley. Prohra je podle něj pouze na papíře zdroj: Profimedia

Více než dva týdny nás dělí od první porážky Seana O’Malleyho, kterou zařídil Marlon Vera. „Cukřík” ale i nadále odmítá svou prohru uznat.

Sluší se připomenout, že si Vera s do té doby neporaženou hvězdou bantamové váhy poradil vskutku originálně. Lowkickem trefil pravý peroneální nerv, načež měl O’Malley problém s pokrčením kotníku. Právě kvůli tomu si následně kotník vyvrtnul, čehož Vera náležitě využil.

Sean O'Malley vs Marlon Vera zdroj: Profimedia

O’Malley měl k souboji velké výhrady. Veru evidentně nepovažuje za sobě rovného bojovníka, což ostatně ani neskrýval. O to víc ho prohra s ním mrzela, osobně ji nikdy nepřijal. Vera měl dle jeho slov prostě jen štěstí. K věci se znovu vyjádřil prostřednictvím videa na YouTube. „Vyhrál? Ano. Jsem neporažen? Ano. Mentálně jsem neporažen. Cítil jsem, že jsem lepší, dokud jsem nepřišel o nohu,” vysvětluje mladý Američan.

Ve videu se vyjádřil také k názoru, že není schopen prohrávat. Kritika přišla například od Darrena Tilla, který mu doporučil, aby porážku přijal a projevil svému přemožiteli respekt. To se ale zřejmě nikdy nestane.

„Že se mám k porážce postavit jako chlap? Prohrávám každý den. Dnes jsem byl na jiu-jitsu a tvrdě jsem makal. A představte si, že jsem prohrál. S tím chlapíkem jsem si pak plácnul,” prohlásil  O’Malley, čímž se patrně snažil dát najevo, že prohrávat umí.

Porážku od Very nicméně akceptovat nechce. „Na papíře to mám 12-1. Prohrál jsem 15. srpna. Jsem tedy 12-1. Jenže lidi, z nějakého důvodu mám v hlavě, že jsem prohrál leda ho*no. Mám to 12-0. Neprohrál jsem. Vy si můžete říkat, že ano. Já to chápu. Ale mentálně jsem neprohrál. Podívejte se na ten zápas ještě jednou. Chybělo málo a nakopal bych mu zadek.”

Marlon Vera vs Sean O'Malley zdroj: Profimedia

Těžko soudit, co Sean těmito komentáři sleduje. Nutno však poznamenat, že se mu hodí jakákoliv forma pozornosti, i ta kontroverzní. „Suga show“ se totiž neodehrává pouze v oktagonu. O’Malley umí využít zájem ze strany médií a fanoušků ve svůj vlastní prospěch. Sám sebe s oblibou promuje na sociálních sítích nebo právě prostřednictvím kanálu na YouTube, kde má 192 tisíc odběratelů. Není žádným tajemstvím, že si i tímto způsobem dokáže přivydělat.

„Možná zním hloupě. To je OK, jen se na mě podívejte. Nejsem zrovna nejchytřejší, na druhou stranu mi to docela pálí, protože teď sledujete tohle video. Asi uhodnete, že za videa dostávám zaplaceno. Takže vaše komentáře a nenávist mi vydělávají peníze, takže díky.”

Otázkou zůstává, kdy se O’Malley vrátí do klece. Dlouhán se nechal slyšet, že má za sebou rehabilitaci a už pokračuje v přípravě. Naznačil také návrat do konce letošního roku. Jednou z variant je jistě odveta s Verou. Ekvádorský bojovník se však na to konto odmítl vyjádřit. Druhý zápas by jistě přitáhl mnoho zvědavých očí, na což Dana White slyší. O’Malley by tedy eventuálně mohl dostat druhou šanci.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články