Francis Ngannou vyzval bojovníka z muší váhy, ať ho praští do břicha, po druhé ráně toho litoval

Francis Ngannou vyzval bojovníka z muší váhy, ať ho praští do břicha, po druhé ráně toho litoval zdroj: Profimedia

Kamerunský bijec patří mezi nejobávanější muže v oktagonu, teď chtěl ukázat, že rány umí také přijímat, ale síla jeho kolegy ho překvapila.

 

Francis "Predator" Ngannou aktuálně nemá naplánovaný žádný zápas a čeká, jak dopadne titulový duel mezi Stipe Miocicem a Danielem Cormierem. Sice i tak tráví čas v tělocvičně, ale zdá se, že namísto tvrdých tréninků spíše vymýšlí srandičky.

Nedávno třeba vyzval neporaženého boxera Ryana Garciu, aby ho praštil do břicha. Pro jistotu se na to ale vybavil chráničem a mladému bojovníkovi se doslova vysmál.

Teď se rozhodl svou #bodyshotchallenge posunout o krok dál a pobídl svého týmového kolegu. Braden Pagaoa, který bojuje zatím mezi amatéry v nejnižší muší váze, ale Predátora doslova zaskočil svou silou. "Nejtvrdší údery, jaké dokážu?" zeptal se nejprve svého dvakrát těžšího kolegy, a pak ho praštil. První ránu kamerunský bijec sice v pohodě ustál, ale druhá ho zabolela tak, že svému kamarádovi ihned gestikuloval, ať už nepokračuje.

Ačkoliv je vidět, že je Ngannou v civilu obrovský sympaťák, jakmile se za ním zavřou dveře oktagonu, mění se v krvelačného predátora, který nahání své soupeře jako kořist. Není divu, že patří mezi nejobávanější bojovníky celé UFC. Na výběr z jeho knockoutů se můžete podívat na níže uvedeném videu.

Zdroje:  Twitter

Nejnovější články