Jorge Masvidal prozradil, proč nemá rád Kamaru Usmana

Jorge Masvidal prozradil, proč nemá rád Kamaru Usmana Jorge Masvidal - Darren Till | zdroj: Profimedia

UFC málem přišlo o hlavní zápas očekávaného turnaje, nakonec ale dostalo ještě lepší souboj, protože tihle dva se už delší dobu opravdu nemusí.

 

Mezi šampionem Kamaru Usmanem a "největším tvrďákem" Jorge Masvidalem to vře už nějakou dobu a slovně po sobě vyjíždějí kdykoliv jen mohou. Fanoušci se dlouho těšili, že by si spory konečně mohli "vyříkat" v kleci, avšak nakonec dostal před Masvidalem přednost Gilbert Burns. Podle mnohých zkrátka proto, že nepožadoval za zápas tolik peněz.

Jenže osudu se asi opravdu nedá utéct, a tak u Burnse jen několik dní před zápasem zjistili nákazu koronavirem. Masvidal ale dostál své pověsti tvrďáka a zaskočí jako náhradník. Je to pro něj velká šance. Pokud vyhraje, stane se šampionem, a pokud prohraje, domluví UFC určitě brzy odvetu. Navíc už teď si zřejmě přišel na zajímavé peníze.

"Nedostal jsem přesně tolik, kolik jsem chtěl, ale jsem k tomu velmi blízko, takže jsem ten zápas vzal. Jsem šťástný, protože tomu chlápkovi můžu rozbít obličej a dostanu za to ještě zaplaceno," shrnul své pocity bojovník přezdívaný "Gamebred" podle plemene bojových psů a zároveň ujasnil, proč svého soka opravdu nemusí.

"Vy jste ho neslyšeli mluvit, jak mluví o všech? Jsou to všechno jen negativa a shazování ostatních."

"Jeden chytrý muž mi řekl tohle pořekadlo, a vysvětlil ho lépe než zvládnu já, ale poslouchejte: Někteří lidé říkají, ztlumím tvé světlo, aby to mé svítilo víc. Ne, já zkrátka to své světlo rozzářím, jak nejvíc dovedu. Usman na mě už nějakou dobu pořád jen hází špínu. Já prostě nevěřím ničemu, co říká. Vím, jaký srab to je."

"Znal jsem ho nějakou dobu, když byl na Jižní Floridě. Čtyři nebo pět let zpátky za mnou chodil, jestli se spolu nevyfotíme," zavzpomínal Masvidal a připomněl také nezapomenutelný moment, kdy knockoutoval Bena Askrena, což Usman sledoval naživo přímo v aréně. "A teď neví, kdo jsem? Je strašně falešný."

Účty si budou moci vyřídit už tuto sobotu v hlavním zápase očekávaného UFC 251, které se premiérově odehraje na Bojovém ostrově v Abú Dhabí.

Zdroje:  BJPenn.com

Nejnovější články