Kulturista chtěl vyzkoušet, kolik lowkicků snese od elitního UFC bojovníka Stephena Thompsona, hned šel k zemi

Kulturista chtěl vyzkoušet, kolik lowkicků snese od elitního UFC bojovníka Stephena Thompsona, hned šel k zemi Stephen Thompson při tréninku se svým otcem. | zdroj: Profimedia

Svaly versus technika, i tak by se dal popsat "experiment", který podstoupil americký youtuber. Brzy zjistil, že to nebyl dobrý nápad.

Houston Jones je kulturista, který si založil kariéru na tom, že na Youtube natáčí videa, kde zkouší, kolik bolestivých věcí vydrží. Známá je například jeho série, ve které se nechává střelit z různých airsoftových či paintballových zbraní. Sám se výstižně popisuje jako chodící boxovací pytel, na čemž je založená i jeho další tematická série "Bodybuilder vs.", kde hraje namachrovaného kulturistu, který hledá šílené výzvy.

Před několika dny tedy požádal elitního bojovníka Stephena "Wonderboye" Thompsona, aby ho kopal lowkickem do stehna. "Tato MMA výzva by průměrnému člověku způsobila šílenou bolest, ale jakožto nejsilnější muž planety jsem necítil vůbec nic. Jako vždy ale zdůrazňuji, nezkoušejte to doma. My jsme trénovaní profesionálové a toto video slouží jenom k edukačním/zábavným účelům," popsal video sám autor.

Youtuber ještě před začátkem žertoval: "Moje stehna jsou z ocele, tak aby sis neublížil." Jakmile se ale UFC bojovník pustil do práce, úsměv mu zamrznul na rtech. Wonderboy je jedním z nejvyhlášenějších kopáčů, a tak začal podle svých slov zhruba na 15 % síly. Už po prvním kopu ale jeho vyzyvatele přešel smích. Stačilo jen několik málo dalších lowkicků a šel k zemi. O tom, že celá věc není nahraná svědčily podlitiny, které se mu na noze začaly tvořit. 

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Stephen "Wonderboy" Thompson (@wonderboymma),Lis 8, 2020 v 7:29 PST

Wonderboy naposledy zápasil před rokem, kdy na body udolal Vicenta Luqueho. Zpět do oktagonu by se měl vrátit příští měsíc, kdy ho bude čekat rozjetý Geoff Neal. Ten se aktuálně veze na vlně 7 vítězství v řadě a rád by se skrz slavnějšího soupeře dostal mezi užší špičku welterové váhy. Veterána Thompsona však rozhodně není radno podceňovat. 

Zdroje:  Youtube - Huston Jones

Nejnovější články