Na turnaji organizace I am Fighter bude zápasit také šampion Oktagonu Tomáš Deák

Na turnaji organizace I am Fighter bude zápasit také šampion Oktagonu Tomáš Deák zdroj: Profimedia

Šampion Oktagonu Tomáš Deák doplní již tak nabitou startovku druhého galavečera organizace IAF, který se odehraje 6. března v Praze.

Organizace I AM FIGHTER pořádá 6. března svůj druhý turnaj a pro diváky si připravila pěknou podívanou. Zápasit zde totiž bude i slovenský šampion, Tomáš Deák. Ten získal šampionský pás organizace Oktagon v bantamové váze, když v září 2019 porazil Filipa Macka a stále také drží pás organizace Fight Nights Global, ale podle svých slov už tam nechce bojovat, protože mu dlouhodobě nebyli schopni sehnat soupeře. Slovenský šampion ale miluje bojování a chce být aktivní ideálně každé tři měsíce, takže přijal nabídku od IAF.

Jakého soupeře bude mít, se ještě přesně neví, ale podle IAF to nebude žádná „potrava“, ale zkušený soupeř, který by byl schopný předvést s Deákem vyrovnanou bitvu. Takových soupeřů, minimálně v Evropě, už Tomáš Deák moc nemá. V současné době vyhrál šest zápasů za sebou a z celkových 31 zápasů jich vyhrál 20. Tomášovi už je proto evropský rybník docela malý a začíná pokukovat po větších organizacích. Nejraději by podle svých slov šel do Rizinu nebo ONE Championship. Ale nebránil by se ani UFC. Po zápasu v IAF jej čeká ještě další zápas v květnu, v ruské organizaci RCC.

IAF si na březnový turnaj nachystala opravdu zajímavou kartu a mimo Tomáše Deáka se můžeme těšit také na Petra Knížete, Jaroslava Pokorného, Daniela Brunclíka, Vasila Ducára, Boba Vovese, Tomáše Fialu či Petera Gabala.

Na to, jak Tomáš Deák ukořistil svůj titul v Oktagonu, se můžete podívat tady:

Zdroje:  IAF

Nejnovější články