I AM FIGHTER: Bojovníci poznali své nové trenéry a začíná tvrdá příprava

I AM FIGHTER: Bojovníci poznali své nové trenéry a začíná tvrdá příprava zdroj: Profimedia

Zápasnici byli rozděleni pod své trenéry a vypadá to, že je čeká opravdové peklo.

Po dvou dílech věnovaných převážně castingu, se budoucí zápasníci konečně dověděli, v jakém gymu a pod jakým trenérem budou trénovat. Organizátoři rozdělili bojovníky do čtyř skupin, každou povede jiná trenérská legenda. Nejtvrdší trénink podstoupí bez pochyby svěřenci Petra Knížete.

Hned v úvodu jistě pobavil diváky Jaroslav Chmel, který řekl, že by nerad trénoval v Penta Gymu, protože Dan Barták vypadá, jako „zvláštní člověk“. A výsledek? Chmel je členem první skupiny, kterou povede právě černý pás jiu jitsu – Daniel Barták. V Pentě bude kromě Jardy Chmela trénovat i Tomáš Horn, Tomáš Laube a Willy Cao.

Druhá skupina bude trénovat na Moravě, pod vedením Martina Burkota, trenéra Jetsaam gymu a Jirky Denisy Procházky. „Kdo nebude trénovat, nebude zápasit, talent nestačí.“ řekl v hned na úvod Martin Burkot. V Brně bude své dovednosti zdokonalovat Pavel Prachař, Petr Figlár, Dan Ligocki a Ondřej Maruška.

Jako třetí přišla na řadu čtveřice fighterů, které čekají opravdové galeje. Trénovat je bude postava ze staré školy – Petr Monster Kníže, který je známý svým nekompromisním přístupem a tvrdými tréninky. „U nás je důležitá morálka, jeden den bez tréninku jsou dva dny zpět.“ prohlásil Kníže na úvod. Do Monster gymu byli vybráni David Fott, Adam Špulák, Petr Beran a Adam Herajn a už nyní je jasné, že je čekají nejtěžší týdny jejich života, protože Monster nemá při tréninku žádné slitování.

Poslední čtyři borci budou trénovat v Praze pod vedením André Reinderse. André je nejpopulárnější český trenér, kterého mají svěřenci ve velké oblibě a do jeho týmu byli vybráni Michal Bazgier, Jan Svoboda, Daniel Bureš a Ladislava Eršeka.  

V druhé části pořadu jsme mohli vidět úvodní tréninky jednotlivých týmů. Svůj tvrdý přístup ihned ukázal Petr Kníže, který počastoval Adama Špuláka několika peprnými výrazy a mladého borce rozhodil hned v úvodní hodině. Špulák je skvělý postojář, ale dle Monstrových slov, je obrovsky těžké naučit strikera bojovat na zemi. Uvidíme tedy, jak se Špulák vyrovná s úrovní a technikou svých tréninkových partnerů. Sebevědomí potvrdil Petr Beran, který tvrdí, že je ve skupině nejlepší a touží to ukázat.

Martin Burkot byl překvapen velkými rozdíly v kvalitě bojovníků, ale potěšil ho především Petr Figlár, který ukázal neskutečnou vůli a bojovnost. Od první chvíle viditelně nestíhal fyzicky, ale i tak tréninku dával vše a na hranici fyzických sil ho dokončil.

V dnešním díle jsme viděli naštvaného Petra Knížete, bojovníky na hranici svých fyzických sil, ale i první sebevědomá prohlášení a popichování mezi jednotlivými účastníky. Reality show nabírá na obrátkách.  

Zdroje:  Prima Cool

Nejnovější články