Odstartovala reality show I AM FIGHTER. Ve hře je půl milionu

Odstartovala reality show I AM FIGHTER. Ve hře je půl milionu zdroj: Profimedia

V prvním díle jsme viděli záběry z castingu, kde porotci vybrali několik velmi zajímavých tváří. 

V pondělí večer odstartovala reality show z prostředí MMA – I AM FIGHTER. V prvním díle jsme viděli záběry z castingu, kde odborná porota vybírala nejvhodnější kandidáty, kteří mají předpoklady stát se profesionálními bojovníky. Vítěz soutěže získá odměnu v celkové výši půl milionu korun.

Mezi porotce zasedl Petr „Píno" Ondruš, profesionální MMA bojovník a jeden z nejlepších postojářů české bojové scény. Po jeho pravici seděl marketingový specialista Lucas Blakk, který má u bojovníků odhalit jejich mediální a marketingový potenciál. Dalšími z porotců jsou Ondřej Pála, česká boxerská jednička těžké váhy a trenérská legenda Petr Macháček, který vychoval 39 mistrů světa.

Do soutěže se přihlásilo neuvěřitelných dva tisíce zájemců. V prvním díle jsme viděli několik zajímavých a talentovaných borců, kteří sbírají první zkušenosti před televizními kamerami. Jako první přišel pětatřicetiletý Petr Figlár, který nemá téměř žádné zkušenosti v bojových sportech, ale svým zápalem a upřímným vystupováním udělal na porotce velký dojem. Petr Macháček se Figlára zeptal, jestli ví, jaké to je dostat do „držky“. Odpověď přítomné pobavila, když Figlár řekl, že pochází ze starého Brna, kde se člověk musel umět bránit.

Další na řadu přišel Josef Samek, s přezdívkou „Hrobník“. Samek upřímně hovořil o své minulosti, včetně pobytu ve vězení za ublížení na zdraví. Samek ukázal velkou fyzickou kondici a silnou vůli, ale porotci si nebyli jistí, zda je „Hrobník“ ideální postavou, která má reprezentovat českou bojovou scénu.

Velký dojem udělal čtyřiadvacetiletý Michael Bazgier. Rodák ze Strakonic s vyrýsovanou postavou, se učí bojové umění z videí na YouTube a nutno říct, že velmi dobře. Porotce zaujal svojí fyzickou kondicí a nesporným talentem, který rozvine pod vedením profesionálních trenérů.

Mezi zajímavé kandidáty se zařadil i Vilém Cao, student vysoké školy ekonomické, který má za sebou téměř 30 zápasů v thajském boxu. Vilém je inteligentní zápasník, který má předpoklady zazářit nejen na české bojové scéně.

První díl nové reality show byl zajímavý a vtipný zároveň. Pobavily narážky na Karlose Vémolu, který byl za půl hodiny jmenován snad desetkrát. Je vidět, jaký vliv má Vémola na českou bojovou scénu. I AM FIGHTER je zajímavý projekt s velkým potenciálem. Můžeme se těšit na další díl, který odvysílá Prima Cool příští pondělí.

Zdroje:  Prima Cool

Nejnovější články