Reality show I AM FIGHTER startuje už 6. ledna

Reality show I AM FIGHTER startuje už 6. ledna Petr Monster Kníže | zdroj: Profimedia

Prima Cool přináší na televizní obrazovky novou reality show z prostředí MMA. Uvidíme známá jména a především nové talentované bojovníky. 

Na české bojové scéně před nedávnem vznikla nová organizace I AM FIGHTER. Jejím cílem je využít popularity MMA a umožnit mladým a talentovaným bojovníkům splnit si svůj sen a stát se profesionálním zápasníkem. První turnaj se uskutečnil na podzim v O2 Universum a zanechal dobrý dojem. Další galavečer je naplánován na 6. března, kde uvidíme vyvrcholení sportovní reality show, která vstupuje na české obrazovky. 

Promotérem organizace je bývalý boxer Martin Pála, který společně s Petrem Ondrušem projekt vymyslel a zrealizoval. "Co se týče reality show, o nábor byl velký zájem. Nezáleží na věku, výkonností, pohlaví. Cílem je najít mladé talenty a pomoct jim. Postupně půjde o selekci, až se dostaneme na určité číslo, kde nepůjde jen o sportovní podporu, ale také o marketingovou pomoc. Chceme najít sportovce, dříče, ale i zajímavé osobnosti a showmany." řekl Pála v létě, když probíhal casting. Do výběru se přihlásilo neuvěřitelných 2000 zájemců. Mezi porotce usedla trenérská legenda Petr Macháček, dále jeden z nejlepších českých boxerů Ondřej Pála. Tuto dvojici doplnili Petr Píno Ondruš, velké jméno české bojové scény a marketingový specialista Lucas Blakk. 

O zápasníky se budou starat nejlepší čeští trenéři. André Reinders, který vede například Michala Martínka či Melouna Petráška. Petr Monster Kníže, trenér Macha Muradova, kterého dovedl až do UFC. Martin Burkot patří do trenérského štábu české jedničky Jirky Procházky. Čtveřici uzavírá trenérská legenda Penta Gymu, černý pás v BJJ, Daniel Barták. 

Po úspěchu reality show Oktagon Výzva se dá očekávat velký divácký zájem. Můžeme nahlédnout do života bojovníků a vidět, jakou dřinu a odříkání MMA představuje.

První díl uvidíte 6. ledna ve 20:50 na Prima Cool.

Zdroje:  Prima Cool

Nejnovější články