V Česku vznikla organizace I AM FIGHTER a jejím promotérem je bývalý boxer Ondřej Pála.

V Česku vznikla organizace I AM FIGHTER a jejím promotérem je bývalý boxer Ondřej Pála. zdroj: Profimedia

Vypadá to, že se český svět MMA opět rozrostl. 

Oktagon MMA možná bude mít novou konkurenci, kterou by se mohla stát právě vzniklá tuzemská organizace I AM FIGHTER (IAF). Ta se během minulého měsíce stala aktivní a na říjen chystá první turnaj. Kromě toho ještě budou pořádat reality show, ve které budou hledat nové talenty. To serveru Sport.cz prozradil zákulisní zdroj.

"Co se týče reality show, odstartoval nábor všech, kteří mají zájem. Nezáleží na věku, výkonností, pohlaví. Cílem je najít mladé talenty a pomoct jim. Postupně půjde o selekci, až se dostaneme na určité číslo, kde nepůjde jen o sportovní podporu, ale také o marketingovou pomoc. Chceme najít sportovce, dříče, ale i zajímavé osobnosti a showmany. Nábor začal ve čtvrtek a potrvá do konce prázdnin. Celá akce by měla trvat půl roku."

Kromě výše zmíněné reality show ale organizace láká, že vyjednává se jmény jako jsou Petr Kníže, Petr Ondruš, Patrik Kincl, Tomáš Fiala, Daniel Brunclík, Vasil Ducár, Martina Jindrová, Veronika Rodová, Petra Částková, Jan Malach, Jaroslav Poborský, Robert Voves, Jevgenij Orlov, Adam Šindelář, Pavel Šusta a také s cizinci.

Jedno překvapení už ale na světě je. Jeden z organizátoru a promotérů přišel z řad našich nejlepších boxerů a není jím nikdo jiný než Ondřej Pála, který dělal sparingpartnera Vladimiru Kličkovi. Ten vše pro Sport.cz potvrdil.

"Ano, 10. říjná pořádáme akci v Praze, kde lidem představíme i vybrané adepty do reality show.Kdo bude na fight kartě víme, ale zatím nechci nic prozrazovat. Začínáme v řádech milionů, jinak se taková akce nedá rozjet. Máme partnery, s dalšími jednáme. Až bude vše jasné, máme v plánu uspořádat tiskovou konferenci, kde oznámíme více. Chceme se vyhnout partnerům jako jsou kasina, striptýz kluby, chceme jít jinou cestou."

Zdroje:  Sport.cz

Nejnovější články