I AM FIGHTER: Známe poslední devítku postupujících

I AM FIGHTER: Známe poslední devítku postupujících zdroj: Profimedia

Bývalý zápasník organizace XFN, mistr jiu jitsu či veterán s pohnutým osudem. I AM FIGHTER zná poslední postupující. 

V druhém díle sportovní reality show I AM FIGHTER probíhal casting soutěžících na plné obrátky. Pro zkušené porotce je čím dál těžší z pestré škály uchazečů vybrat ideální kandidáty na budoucí hvězdy českého MMA. Komisi zaujal bojovník s potetovaným obličejem, závislý kuřák, který touží skoncovat se svým zlozvykem, či veterán s pohnutým životním osudem.

První na řadu přišel Daniel Bureš, který porotce zajal nejen svým potetovaným obličejem, ale i upřímným a svérázným vystupováním. Daniel prožil nepříjemné dětství a bojovníkem je doslova celý život. Je to velmi zajímavý člověk, na kterého si udělá názor kdejaký fanoušek. 

Jaroslav Chmel má zkušenosti z thaiboxu a v osmadvaceti letech je v nejlepší fázi sportovní kariéry. Porotu zaujal během pár minut, když skvěle pracoval v grapplerském tréninku. Další na seznamu je muž s velmi pohnutým osudem.

David Fott  přišel při autonehodě o svou rodinu, ale smysl života neztratil. Osm let trénuje v pražském Monster gymu a celý život obětoval tréninku bojových sportů, když sám vede tréninkové jednotky. 

Daniel Ligocki je úspěšný bojovník jiu jitsu. Během castingu ukázal také některé tradiční techniky a bude zajímavé sledovat, jestli se mu některé z nich podaří využít i v opravdovém boji. Daniel je mladý a MMA trénuje půl roku, pokud dokáže zlepšovat boj v postoji, zařadí se mezi velké favority celé soutěže. 

Jan Svoboda si již odbyl premiéru v profesionálním oktagonu. Bojoval v organizaci XFN, a tušíte správně, zaplaceno nedostal. Honza si s sebou nese těžký životní příběh, matka ho opustila a vyrůstal u své babičky. Je to sice introvert, ale svým příběhem dokáže zaujmout kdejakého fanouška. 

Ladislav Eršek je další veterán mezi vybranými uchazeči. Porotce zaujal svým přístupem, když veřejně slíbil, že přestane s kouřit a vsadil se s porotcem Petrem Ondrušem. Jakmile slib poruší, v soutěži okamžitě končí. 

Pavel Prachař začínal s tréninkem na půdě, kde jeho otec vybudoval "rambo dílnu". Pral se prý už od útlého dětství, ale právě cvičení ho dokázalo zklidnit. Na lapách přímo na castingu nevypadal vůbec špatně.

Devítku postupujících doplnili ještě sympaťáci Ondřej Maruška a Tomáš Horn, kteří však v sestřihu dostali jen minimum prostoru.

Většina uchazečů samozřejmě sítem castingu neprošla. Neuspěl policista aktivní služby, frajer, co se učil bojovat z filmů s Van Dammem, či úplný začátečník, který trénuje 20 minut měsíčně. Na castingu se objevil i bývalý boxer, který devět let strávil za mřížemi. Michal Hrubý, mladý wrestler z Plzně, zase vyprávěl porotcům vtipy. Pobavil také mladík, který sice necítil nervozitu ale rozhodně nebyl v klidu.

První díl sklidil velký úspěch a pozitivní ohlasy mezi diváky. Reality show se pomalu rozjíždí a v příštím díle již uvidíme, jak se postupující poprali s prvními ostrými tréninky.  

Zdroje:  Prima Cool

Nejnovější články