Německý „Kelt“ Jungwirth odmítl odplácat „jisté“ škrcení a spolu s Veličkovičem ukázali divákům šílenou a krvavou bitvu

Německý „Kelt“ Jungwirth odmítl odplácat „jisté“ škrcení a spolu s Veličkovičem ukázali divákům šílenou a krvavou bitvu zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

S každým jiným soupeřem by byl Veličkovič hotový už v prvním kole. Christian Jungwirth ale ukázal, že je neuškrtitelný a vzal Bojana do hlubokých vod.

Takovou krvavou a šílenou válku Oktagon už dlouho nezažil. Bojan Veličkovič se utkal s domácím „Keltem“ Christianem Jungwirthem o postup do semifinále pyramidy Tipsport Gamechanger o milion eur a byl z toho jeden z nejlepších zápasů Oktagonu.

Jungwirth je znám svou šílenou houževnatostí, skvělou fyzičkou a obrovským tlakem, který dokáže na soupeře vyvinout. A hned od počátku bylo jasné, že bude chtít tyto zbraně použít i proti Veličkovičovi.

Nastoupil do něj totiž bez jakéhokoliv respektu a bylo vidět, že Bojan je z jeho tlaku trochu zaskočen. Německý bojovník jej totiž pronásledoval po obvodu klece a dokonce jej i trefil tvrdým zadním direktem.

Na to už Bojan musel reagovat a podařilo se mu předním hákem poslal Jungwirtha k zemi. Ten se sice zvednul, ale na kleci jej Bojan znovu dostal podmetem na zem, vzal mu záda a po chvíli obmotal ruku kolem jeho krku a začal jej škrtit. Rear-naked choke měl nasazený čistě, pod bradou, ale Jungwirth zkrátka odmítal odplácat nebo jít spát.

Jako keltský zombie se postavil i se škrtícím Veličkovičem na zádech, hlavu měl zbarvenou do fialova a i když se mu začaly klepat nohy, zápas nevzdal. Veličkovič nakonec škrcení pustil a Jungwirth se ocitl nad ním. První kolo vyhrál srbský bojovník, ale Jungwirth předvedl nelidskou vůli po vítězství.

To se ukázalo i ve druhém kole, kde Jungwirth vlétl do Veličkoviče jako uragán. Za to Bojan působil unaveně a demotivovaně a dokonce od Jungwirtha schytal ostrý highkick. Veličkovič mu to oplatil loktem, který Jungwirthovi udělal na čele obrovský kráter. I tak byl Jungwirth aktivnější, připsal si dva takedowny a i když jej nakonec vzal na zem jeho soupeř, druhé kolo šlo za Němcem.

Třetí kolo tak mělo rozhodnout o vítězi a bylo hodně vyrovnané. Jungwirthovi z čela valila krev a brzy byly oba bojovníci zbarveni do ruda od hlavy až k patě. I tak keltský ranař neustále tlačil a snažil se Bojana sejmout za každou cenu. Přesnější byl v přestřelkách ale Veličkovič, který i když ustupoval, dokázal rozdat o něco víc ran.

Po třech kolech totální války se šlo k bodovým rozhodčím, kteří přiřkli vítězství srbskému bojovníkovi. Christian Jungwirth tak prohrál, ale před domácím publikem rozhodně neudělal ostudu a spolu s Veličkovičem předvedl jeden z nejlepších zápasů Oktagon vůbec.

Bojan si vítězstvím zařídil postup do semifinále, kde se v odvetě střetne s Růžovým panterem Davidem Kozmou, se kterým se už jednou utkal, a kterému dluží porážku.

Zdroje:  oktagon.tv

Nejnovější články