Rusovláska, která v kleci skolila 240kilového chlapa, jde znovu do boje. Ukáže se na Bellatoru v Moskvě

Rusovláska, která v kleci skolila 240kilového chlapa, jde znovu do boje. Ukáže se na Bellatoru v Moskvě Darina Mazdyuk | zdroj: Profimedia

Riskantní tah ruské bojovnici vyšel, porazila o 180 kg těžšího muže a zaujala, takže jí na stole přistála smlouva do prestižní organizace. Teď se teprve ukáže.

Video ze zápasu ruské bojovnice Dariny Mazdyuk, v němž doslova zdemolovala 240kilového blogera Grigory Chistyakova, na konci loňského roku doslova oblétlo svět. Na organizaci s přiléhavým názvem Our business se sice snesla kritika, ale po nepřehlédnutelné rusovlásce s oficiálním skóre 3-1 okamžitě skočil prestižní Bellator.

Nyní prozradila, že šílený souboj byl její vlastní nápad. „Byla jsem to vlastně já, kdo to inicioval. Měla jsem nápad bojovat s někým obrovským, aby to mělo odezvu nejen v Rusku ale i v USA a dalších zemích. A dopadlo to tak, že jsem tímhle způsobem k sobě dokázala přitáhnout pozornost a dostala jsem smlouvu v Bellatoru.“

Darině strategie sice vyšla, přesto si na svou premiéru v prestižní americké organizaci musela počkat takřka rok. Nyní konečně dojde na lámání chleba, protože nastoupí proti suverénně nejzkušenější protivnici ve své kariéře. Polka Katarzyna Sadura sice nestála v kleci ještě o rok déle, ale jinak nasbírala mezi profesionálkami 4 vítězství a shodný počet porážek, a je dokonce úřadující šampionkou rakouské WSFC.

Darina ale sebevědomě prohlašuje, že je připravena Bellator ovládnout a udělat ještě větší show než v souboji s obézním mužem.

Souboj dvou sympatických bojovnic je umístěný celkem vysoko v rámci předzápasové karty. Po nich přijde do klece například neporažený Khabibův bratranec Usman a legendární „Poslední císař“ Fedor Emelianenko. Bellator 269 začíná v sobotu v příjemných 18:00 našeho času.

Zdroje:  Tisková konference Bellator

Nejnovější články