Ruský „Pepek námořník“ dostal další výprask, kvůli své hlouposti teď může přijít o život

Ruský „Pepek námořník“ dostal další výprask, kvůli své hlouposti teď může přijít o život Ruskému Pepkovi Námořníkovi nevyrostly "svaly" po špenátu, nýbrž po aplikaci látky synthol. | zdroj: Profimedia

Obří falešné bicepsy Kirillu Tereshinovi z Ruska moc štěstí nepřinesly. Podle lékařů mu teď hrozí amputace či dokonce smrt.

V roce 2019 jsme vás informovali o bizarní postavě, která se objevila na poli bojových sportů –⁠ Kirillu Tereshinovi z Ruska, jenž kvůli svým obřím pažím připomíná animovanou postavičku Pepka námořníka. Takto velký objem horních končetin však nezískal přirozenou cestou, ale aplikací látky synthol, jež způsobuje pouze optické zvětšení. Postupně si prý do každé paže vpíchl asi 3 litry tohoto oleje.

V MMA mu však obří falešné bicepsy nebyly k ničemu a Tereshin v zápasech prohrával. V posledním duelu dostal opět výprask a navíc mu svaly doslova praskly, takže musel být následně převezen do nemocnice. Tam mu během dvou operací byly téměř odebrány jeho tricepsy, což vedlo k tomu, že Rus nedávno na sociálních sítích oznámil, že s bojováním definitivně končí.

Tím pro Tereshina ale zdaleka problémy nekončí. Synthol mu v jeho těle vytvořil nebezpečné vazelínové hrudky, které je nutné co nejdříve odstranit. Ruskému fighterovi v opačném případě hrozí amputace či dokonce smrt. Další chirurgický zákrok je tak pro něj prakticky nevyhnutelný, což v jednom z rozhovorů podotkl jeho ošetřující lékař.

„Riziko komplikací je v tomto případě velmi vysoké a nečinnost pacientovi v žádném případě nepomůže,“ řekl pro server East2West News (přepis použit ze serveru New York Post) doktor Dmitrij Melnikov. „Toxická látka v těle dlouhodobě poškozuje ledviny, což v nejhorších případech vede až k úmrtí.“

Tereshin už má další operaci domluvenou, ale i přesto vůbec netuší, jak dopadne, protože šance na kompletní uzdravení nejsou stoprocentní. Momentálně tak především lituje své mladické nerozvážnosti, za kterou by si nejraději nafackoval.

„Je mi teprve 24 a můj imunitní systém se s tím jakž takž zvládá vyrovnávat, ale opravdu nevím, co bude dál. Proto jsem zahájil další operace, abych se této noční můry zbavil,“ prozradil Tereshin. „Mám veliké štěstí, že existují lékaři, kteří mě dokázali přijmout. Brzy mě čeká třetí operace, která bude velice komplikovaná. To, co jsem provedl, jsem udělal kvůli své hlouposti. Nemyslel jsem na důsledky.“

Konkrétní termín zákroku Tereshin neprozradil, ale je téměř jisté, že jsme o něm neslyšeli naposledy. Jeho příběh je každopádně už teď varováním pro všechny, které kdy napadlo si „zkrášlit“ své tělo podobnými látkami.

Zdroje:  New York Post , mma.pl

Nejnovější články