Sebevědomí mu rozhodně nechybí! McGregor předpovídá výsledek souboje s Poirierem

Sebevědomí mu rozhodně nechybí! McGregor předpovídá výsledek souboje s Poirierem Conor McGregor | zdroj: Profimedia

"Mystic Mac", tak se mimo jiné přezdívá nejslavnějšímu MMA bojovníkovi, protože často jasnovidecky předvídá výsledky svých zápasů.

Až pověsí rukavice na hřebík, mohl by se Conor McGregor s trochou nadsázky živit jako jasnovidec. V minulosti totiž několikrát ukázal, že dokáže předpovědět výsledek i průběh svých zápasů. V UFC se poprvé neostýchal nabídnout svou vizi před zápasem s Diego Brandaem. "Ucítí tlak, jaký ještě necítil. Bude na zadní noze a bude od úvodního gongu zády na kleci, budu ho tlačit a tlačit a ničit ho údery, jaké ještě nikdy nepocítil. Potom se doslova rozsype, nemyslím si, že přežije první kolo." Výsledek? Výhra TKO v prvním kole.

Svoji věšteckou schopnost pak potvrdil i v následujícím zápase, ve kterém se postavil Dustinu Poirierovi. Souboji předcházel velmi vyhrocený trash talk a Američan byl hodně vytočený. Ir tomu nasadil korunu, když prohlásil: "Načnu ho jabem (přímý úder z přední ruky), bude se motat a brzy ho ukončím. Bude to KO v prvním kole. Zapamatujte si má slova!"

Poirier nakonec skutečně padl TKO v čase 1:46 a McGregor si na pozápasové tiskové konferenci dal novou přezdívku. "Můžete mi říkat Mystic Mac, protože já tyhle věci předvídám!"

Conor-McGregor-vs-Dustin-Poirier-3 zdroj: Profimedia

V odvážných předpovědích "Notorious" pokračoval i nadále. Ne vždy se však trefil úplně přesně a občas se stávalo, že své soupeře ukončil o něco málo později, než předpovídal. O výši jeho sebevědomí ale svědčí výrok šéfa UFC, poté co Ir porazil Chada Mendese. "Přišel za mnou a Lorenzem Fertittou (tehdejší spoluvlastník UFC) a chtěl se s námi vsadit o 3 miliony dolarů, že Mendese knockoutuje ve druhém kole." Nakonec skutečně vyhrál pár vteřin před koncem druhého kola.

Loňský návrat proti Cerronemu sice Mystic Mac odbil pouhým konstatováním, že to bude KO, ale letos se zdá být ve své předpovědi opět odvážnější. "Mám Dustina rád, je to dobrý bojovník, dokonce skvělý bojovník, ale to je pořád několik úrovní pode mnou. Knockoutuju ho během 60 vteřin,"

Dustin mu ale vzkazuje, ať nepočítá s tím, že se bude opakovat scénář z jejich prvního zápasu. "Bude to jiné, šest let je dlouhá doba. Udělal jsem spoustu práce," nechal se slyšet v pořadu UFC Countdown. McGregor ale, zdá se, nevidí možnost, jak by ho Američan mohl ohrozit: "Co chceš dělat tentokrát? Jít si pro to dopředu anebo se budeš držet zpátky a počkáš si na to? Obě možnosti jsou špatně."

Jak odveta z roku 2014 nakonec dopadne, se dozvíme už 23. ledna na UFC 257. McGregor slibuje mistrovský kousek a Poirier je vždy zárukou skvělého zápasu, takže se máme na co těšit. Vlastně bychom byli celkem rádi, kdyby podívaná trvala déle než pouhou minutu.

Zdroje:  UFC Countdown

Nejnovější články