Smutná zpráva z UFC. Jeden z bojovníků se zbláznil a pokusil se zabít své sestry

Smutná zpráva z UFC. Jeden z bojovníků se zbláznil a pokusil se zabít své sestry zdroj: Profimedia

Irwin Rivera byl minulý týden zadržen za pokus o dvojnásobnou vraždu. Jeho sestry popsaly, že byl na tom psychicky velmi špatně.

Před pár dny přišla z USA nemilá zpráva. UFC bojovník Irwin Rivera byl obžalován z pokusu o dvojnásobnou vraždu, když nožem pobodal své sestry. Podle policejní zprávy hlídka po příjezdu na místo našla mladší (22) z nich ležící v krvi na ulici. Měla četná zranění po celém těle a probodnuté obě plíce. Byla však při vědomí a policisty informovala, že útočníkem je její bratr, který je pořád ještě v domě. Tam našli ale už jen poraněnou starší sestru (33), která jim vypověděla, že na ně Irwin zaútočil, když spaly. Naštěstí se jí ale jeho útok nakonec podařilo odrazit a on utekl, čímž zabránila tragédii.

Ženy byly ihned převezeny do nemocnice a policisté na místě vyslechli také sousedy, kteří celý incident nahlásili. Vzbudilo je prý hlasité bušení na dveře a když otevřeli, našli tam mladší ze sester celou od krve. Prosila o pomoc. "Snaží se mě zabít! Prosím pomozte mé sestře!" V otevřených dveřích protějšího domu pak zahlédli pachatele, který byl rovněž od krve. "Zavřete dveře, všechno je v pohodě!" zakřičel prý na ně. Jakmile ale zahlédl, že telefonují, dal se podle policejní zprávy na útěk.

Riveru policisté naštěstí během pár hodin dopadli. "Zabil jsem své sestry," přiznal se údajně ihned s tím, že ho k tomu přiměla vyšší moc.

Co incidentu předcházelo, na Facebooku popsala také jedna z napadených sester: "Minulý víkend bratr nebyl ve své kůži. Nespal a nemluvil, jak to má ve zvyku. Ztratil také zájem o svůj trénink, pro který žije, jak všichni víme. To mě znepokojilo, a tak jsem skočila na první letadlo a letěla ho zkontrolovat. Bohužel byl ale jeho stav horší, než jsme si uměli představit. Než jsme mu mohli pomoct, tak se kompletně sesypal. Není to pro mě a mou rodinu lehké, ale žádám vás, abyste se za mého bratra modlili, ať se dá do pořádku a může se k nám vrátit, protože během posledních 24 hodin byla jeho duše úplně zničena a nepoznávali jsme ho."

Rivera do UFC přišel v květnu loňského roku a moc se mu tam nedařilo, ze tří zápasů prohrál dva. V profesionální kariéře bojoval celkem šestnáckrát a stal se mimo jiné šampionem organizace Titan FC. Jeho kariéra je teď ale asi to poslední, co ho zajímá, protože ho čeká mnohem důležitější boj se zákeřnými psychickými problémy. Doufejme, že se mu podaří v něm zvítězit. 

Zdroje:  mymmanews.com

Nejnovější články