Stačil jeden kop a po 9 vteřinách skončil zápas tvrdým KO

Stačil jeden kop a po 9 vteřinách skončil zápas tvrdým KO zdroj: Profimedia

Rumunský bojovník se v kleci nestačil ani rozkoukat a hned po prvním kopu šel tvrdě k zemi.

Přišel, kopnul, zvítězil. I tak by se dal shrnout výkon Michala "Longera" Andryszaka na akci RSW - Bez przebaczenia. Ačkoliv highkicky většinou v úvodu zápasu skončí v krytu obezřetného soupeře, polskému bojovníkovi přeskočený kop na hlavu z přední nohy perfektně vyšel. Ion Grigore šel po něm bezvládně k zemi a Adryszak se ho ani nesnažil dobíjet, protože moc dobře věděl, jakou silou se jeho holeň s Rumunovou hlavou potkala.

"Longer" tak mohl po dvou porážkách a roční pauze slavit výhru ve velkém stylu. Nevypadal však, že by ho rychlý konec nějak překvapil. Celkově vylepšil svoji bilanci na 21 výher (14 T/KO), 8 porážek. V příštím zápase ho čeká odveta s Michalem Kitou v prestižní KSW. Pro jeho Iona Grigoreho to sice byla teprve druhá prohra v profi kariéře, avšak ve 42 letech to po takhle tvrdém KO možná bude lepší zabalit.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený RWC - Rocky Warriors Cartel (@rwc_mma),Srp 4, 2020 v 9:00 PDT

Z krásného levého highkicku by měl radost určitě i legendární chorvatský bojovník Mirko "Crocop" Filipovič, který tuhle techniku proslavil. O jeho nohách se tehdy dokonce s mírnou nadsázkou říkalo, že pravá znamená pobyt v nemonici a levá hřbitov.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články