MMA Bojovník doslova vlétl do svého soupeře a udělil mu technické KO za 12 vteřin

MMA Bojovník doslova vlétl do svého soupeře a udělil mu technické KO za 12 vteřin zdroj: Profimedia

Pokud chcete návod, jak rychle ukončit svého soupeře, podívejte se, jak se to dělá na Ukrajině

Minulou sobotu se v ukrajinském Mykolayivu konal první galavečer nově vzniklé MMA organizace Worlds Warriors Fighting Championship. A organizátorům se povedlo uspořádat poměrně atraktivní podívanou. Bohužel někdy za cenu naprostých mismatchů, jako byl například zápas, kde se spolu střetnuli ázerbajdžánský bojovník Kenan Dzhafarli a domácí Vitaliy Kozak.

Kenan Dzhafarli je zkušeným bojovníkem s profesionálním rekordem 17 výher a 12 proher a organizátoři jej postavili proti Vitaliymu Kozakovi, který má v MMA pouhé 2 zápasy a oba dva prohrál. Obě dvě prohry navíc utržil v první minutě prvního kola na KO a Dzhafarli si toho byl pravděpodobně vědom.

Do Kozaka totiž doslova nasprintoval a vletěl do něj naskočeným kolenem, s cílem ukončit jej co nejdříve. Zaskočený Kozak se v podstatě na nic nezmohl a pod tíhou dalších úderů klesl na zem, kde jej za pár sekund vysvobodil rozhodčí, který ukončil zápas.

Tento výsledek se dal očekávat, když se bojovník s téměř 30 zápasy postavil proti začínajícímu borci se dvěma prohrami v řadě. Takové zápasy by mohly být i nebezpečné pro zdraví nezkušených bojovníků a neměly by se stávat.

Nezbývá než doufat, že organizátoři Kozakovi za tento mismatch alespoň dobře zaplatili.

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články