Atmosféra před UFC houstne, znepřátelení bojovníci se dvakrát porvali na hotelu, přitom spolu nemají domluvený zápas

Atmosféra před UFC houstne, znepřátelení bojovníci se dvakrát porvali na hotelu, přitom spolu nemají domluvený zápas Nasrat Haqparast vs. Bobby Green | zdroj: Profimedia

Tohle asi čekal málokdo, na hotelu, kde bydlí před turnajem UFC zápasníci, došlo k nečekané strkanici, která následně vyústila v ráznou odplatu.

Když se před zápasem potkají dva bojovníci, kteří se spolu mají bít, stačí málo a oheň je na střeše. Promotéři to moc dobře ví, a tak se většinou snaží kontakt soupeřů redukovat jen na nezbytné tiskové konference a populární staredowny. Potíž je ale v tom, když se do sebe pustí fighteři, kteří spolu zápas domluvený nemají a doposud mezi nimi nebyla žádná zlá krev. Nyní se něco podobného přihodilo Armanu Tsarukyanovi a Bobbymu Greenovi.

Jiskrou, která vyvolala rvačku, bylo to, když Green v jednom z rozhovorů na začátku měsíce odmítl Tsarukyana jako soupeře s odůvodněním, že je to špatný a nudný bojovník. To se Gruzínce očividně dost dotklo. "Vykládáš o mně kraviny," konfrontoval Američana při první příležitosti, když jej zahlédl na hotelu. Ten ho pak po krátké slovní výměně názorů odstrčil, což Arman rázně opětoval a mířil při tom na krk, načež byli od sebe naštěstí roztrženi. "Ještě jednou řekneš, že mě nerespektuješ, tak tě rozsekám," křičel pak ještě Tsarukyan

"Hej, já si nezačínám, ale když už někdo začne, tak to skončím," poslal následně naštvaný Green jasný vzkaz přes sociální média, dal dohromady svůj tým a vydal se pro pomstu. Ta byla rychlá a rázná, než byly oba týmy odděleny.

Je pravděpodobné, že teď už si dá UFC velký pozor, aby se spolu bez dozoru nesetkali. Na sobotu večer mají koneckonců oba dva domluvenou jinou práci. Greena čeká Jalin Turner a hned následně turnaj v Austinu zakončí Tsarukyan soubojem s Beneilem Dariushem. Do budoucna je ale určitě zaděláno na vzájemný zápas, který by teď fanoušky určitě zajímal.

Celá startovka UFC Fight Night:

Beneil Dariush vs. Arman Tsarukyan

Jalin Turner vs. Bobby Green

Deiveson Figueiredo vs. Rob Font

Kelvin Gastelum vs. Sean Brady

Clay Guida vs. Joaquim Silva

Punahele Soriano vs. Dustin Stoltzfus

Miesha Tate vs. Julia Avila

Cody Brundage vs. Zachary Reese

Drakkar Klose vs. Joe Solecki

Rodolfo Bellato vs. Ihor Potieria

Wellington Turman vs. Jared Gooden

Veronica Hardy vs. Jamey-Lyn Horth

Zdroje:  Bobby Green – Instagram , Arman Tsarukyan – Youtube

Nejnovější články