Bojovnice Kay Hansen potkala svého největšího fanouška. Muž na její debut v UFC vsadil 37 tisíc dolarů!

Bojovnice Kay Hansen potkala svého největšího fanouška. Muž na její debut v UFC vsadil 37 tisíc dolarů! zdroj: Profimedia

MMA bojovnice Kay Hansen vydělala jejímu fanouškovi téměř půl milionu korun a pak jej potkala na letišti.

Moc často se nestává, že by na vaši výhru někdo vsadil téměř milion korun. A ještě méně se stává, že tohoto fanouška potkáte na letišti.

Obě události se staly americké bojovnici MMA Kay Hansen, která v sobotu debutovala v oktagonu UFC proti Američance Američanka čínského původu Jinh Yu Frey.

Kay je 20 letá bojovnice, která předtím působila například v organizaci Invicta FC a před rokem se dokonce střetla i s naší bojovnicí Magdalenou Šormovou, která Hansenovou dokázala porazit na body. Do UFC Kay vstoupila jako mladý talent se 6 výhrami a 3 prohrami a její hlavní devízou je boj na zemi, kde dokázala utáhnout na submisi 3 soupeřky.

Proti ní stála Jinh Yu Frey, pro kterou byl zápas s Kay Hansenovou rovněž debutem v UFC. Frey je sice bývalou šampionkou Invicta FC, ale ve svých 35 letech nebyla považována za favoritku zápasu.

V zápase byla Hansen o něco agresivnější, ale Frey rozhodně nebyla mimo hru. Ve druhém kole se Kay podařilo vzít Frey na zem a tam už byla vidět její dominance. Ve třetím kole se jí znovu povedlo krásně sundat Frey na zem a přitom ji zároveň nasadit armbar, který ještě vylepšila utáhnutím trianglu. Frey se sice nechtěla vzdát, ale nakonec neměla na výběr a mladá Kay Hansen si tak připsala důležité první vítězství v UFC.

Ještě důležitější však bylo toto vítězství pravděpodobně pro jejího fanouška, který na její vítězství vsadil neuvěřitelných 37 tisíc dolarů (cca 881 tisíc korun). Kurz na výhru Hansenové byl 1,54 a šťastlivec s nervy ze železa tak vyhrál 20 000 dolarů (skoro půl milionu korun).

MMA je nevyzpytatelný sport. Často se stane, že i ten největší favorit prohraje, stejně jako i bojovník, kterého před zápasem všichni odepisovali, dokáže vyhrát. Sázkař tak ukázal nervy ze železa a taky šťastnou ruku.

Kay Hansen potkala tohoto fanouška na letišti a udělali si společnou fotku. Zároveň ukázala i ticket, který muži zajistil pořádnou výhru.

„Doslova jsem teď na letišti potkala chlápka, který na mě vsadil 37 tisíc. To je šílené, hahaha.“

K armbaru jí pogratulovala i slavná ikona ženského MMA, Ronda Rousey, která byla touto technikou velice známá a uměla ji jako málokdo. Rousey je shodou okolností idolem od Kay Hansen a podle jejích slov je to ona, která ji dotáhla k MMA:

"Gratuluji! Těším se na to, až od tebe uvidím ještě víc! Pěkná armbar!

Zdroje:  mmafighting.com

Nejnovější články