„Žádné výmluvy, ničeho nelituji,“ popsal své dojmy zmlácený Dan Hooker

„Žádné výmluvy, ničeho nelituji,“ popsal své dojmy zmlácený Dan Hooker zdroj: Profimedia

Prohru s Dustinem Poirierem bere Dan Hooker jako chlap a slibuje, že se vrátí silnější.

V sobotu jsme byli svědky úžasného zápasu mezi Dustinem Poirierem a Danem Hookerem, který má potenciál stát se zápasem roku. Tihle dva borci zkrátka neumí udělat špatný zápas a v sobotu dokázali zvednout nejednoho fanouška ze židle.

Ještě před pátým kolem byl zápas vyrovnaný, když Hooker ovládl první dvě kola a Poirier dvě další. V pátém kole se tedy „lámal chleba“ a větší kus dokázal ulomit Dustin Poirier, který chtěl vítězství o něco více, sebral poslední síly a v pátém kole dominoval.

Dan Hooker vs. Dustin Poirier Dan Hooker trefuje Dustina Poiriera | zdroj: Profimedia

Neskutečná řežba se samozřejmě podepsala na obou bojovnících, obzvláště šla ale vidět na obličeji Dana Hookera.

Ten po zápase (a návštěvě nemocnice) nahrál na Twiter video, kde své fanoušky ujišťuje, že je v pořádku, a že bude zase brzy zpátky:

„Rychlá zpráva pro lidi, kteří mě podporují. Uznání Poirierovi, který byl v tu noc lepším bojovníkem. Ničeho nelutuji, nemám žádné výmluvy. Menší krok zpátky pro mě není ničím velkým.“

„Ahoj všichni, jsme s klukama na hotelu, máme co jíst, byl jsem na kontrole v nemocnici a všechno je v pohodě, jen jsem dostal nad oko pár stehů, ale to je součástí hry, kterou hrajeme, nemějte strach. Je to jen malý krůček zpět a já se vrátím.“

Danův obličej na první pohled vypadá dost hrozně a má to asi co dočinění s tím, že Dustin Poirier podle statistik trefil 76% všech svých signifikantních úderů. Hookerova brada tak vydržela neskutečné rány a člověk musí ocenit jeho optimismus, a že vzal porážku jako správný chlap.

Záplatou na zraněné ego mu může být fakt, že spolu s Poirierem dostal bonus za zápas večera a tak si ke své odměně (která je odhadována na 85 tisíc dolarů), připsal ještě příjemných 50 tisíc dolarů. Za svůj famózní výkon si to nepochybně zaslouží.

Dana Hookera teď čeká cesta domů na Nový Zéland, kde ale bude muset nejdříve strávit dalších 14 dní v karanténně v hotelu, než bude moct domů za svoji rodinou.

Zdroje:  Twitter - Dan Hooker

Nejnovější články