Bojovnice UFC Agapova byla kvůli drogám údajně vyloučena ze slavného MMA týmu

Bojovnice UFC Agapova byla kvůli drogám údajně vyloučena ze slavného MMA týmu Mariya Agapova | zdroj: Getty Images

Mariya Agapova byla údajně po drogových excesech vyloučena z American Top Teamu, její trenér tato nařčení rezolutně odmítá.

Bojovnice muší váhy UFC Mariya Agapova má údajně veliké problémy s drogovou závislosti. S tímto obviněním přišla její bývalá kolegyně Maryna Moroz, podle které byla tato kazašská fighterka kvůli užívání návykových látek a následnému agresivnímu chování dokonce vyloučena z elitního American Top Teamu.

Moroz v rozhovoru pro ruský server Sport-express.ru uvedla, že poté, co ATT přijalo Agapovou pod svá křídla, se údajně začala situace enormně zhoršovat a její drogové excesy neustále narůstaly. Poslední kapkou bylo prý to, že začala vyhrožovat několika dalším bojovníkům a jedné z manželek pobodáním.

„Říkala, že nemá peníze na jídlo a peníze na tohle a pak v omámeném stavu rozbila auto,“ prozradila Moroz. „Celkově vzato je to velice zajímavá osoba. Už předtím ji vyhodili z dvou gymů a v ATT vyhrožovala dvěma klukům, je to zachycené na kameru. Byla pod vlivem drog, a nakonec byla z gymu vyhozena, protože jim vyhrožovala pobodáním.

Pronásledovala navíc těhotnou manželku jednoho z bojovníků, které také vyhrožovala pobodáním. A také rozbila dveře. Na policii byla povolána už čtyřikrát. Tohle je Mariya Agapova, narkomanka UFC.“

Podle Moroz ji hodně lidí z ATT nabízelo pomocnou ruku, což ale nevedlo vůbec nikam a situace byla neúnosnější a neúnosnější. Proto se také nakonec údajně vedení gymu rozhodlo Agapovou nekompromisně vyhodit.

„Mnoho lidí se jí snažilo pomoct vylézt z díry do které se neustále propadala,“ pokračovala Moroz. „Na tréninky chodila rovnou z drogových večírku z klubu. Její zornice byly neustále rozšířené. Když mi trenér řekl, že s ní mám být ve dvojici, tak jsem mu odpověděla, že s ní nemohu pracovat. Byla šílená a chovala se naprosto nevhodně.“

„Uměla švihnout loktem tak, aby vás opravdu tvrdě uhodila a pak jenom řekla: ‚Promiň. Nerozumím.‘ Je to naprosto bezohledná osoba. A ano z gymu byla vyhozena právě proto, že se chovala nezodpovědně.“

Tato slova nenechala chladným Alexe Davise, který je trenérem Agapové. Ten dnes v noci pro server MMA Fighting dokonce všechna obvinění popřel. Jeho svěřenkyně si prý procházela těžším obdobím, ale rozhodně to nemělo nic společného s drogami. Nyní podle jeho slov normálně trénuje a je připravena přijmout další zápas.

„Mariya si prošla několika těžkými okamžiky," uvedl Davis. „Byla ve Spojených státech úplně sama, ale prošla si terapií a teď už je to mnohem lepší a trénuje na zápas. Nemělo to však nic společného s drogami. Naprosto nic.“

„Tohle je Mariin soukromý život, takže z něj nebudeme dělat veřejný. Ale přišla do USA z Kazachstánu, prošla si několika těžkými okamžiky, měla nějaké krize, podstoupila terapii a nyní se ji vede velmi dobře. Nebyly v tom ale žádné drogy a nemá to s nimi absolutně nic společného.“

Davis také podotkl, že byla Agapova už několikrát testovaná Americkou antidopingovou agenturou (USADA) a její testy dopadly pokaždé negativně. Proto také zdůraznil, že se o tomto tématu odmítá nadále vůbec bavit.

Samotné ATT, kde trénuje plno slavných bojovníků včetně Dustina Poiriera, Amandy Nunes nebo Petra Yana, se zatím k této situaci nevyjádřilo, ale vzhledem k tomu, o jak vážné obvinění jde, můžeme v nejbližších dnech nějaké oficiální prohlášení velice pravděpodobně očekávat.

Zdroje:  mmafighting.com , sport-express.ru

Nejnovější články