Bojovníci reagují na kontroverzní výsledek zápasu Seana O'Malleyho s Petrem Yanem

Bojovníci reagují na kontroverzní výsledek zápasu Seana O'Malleyho s Petrem Yanem Sean O'Malley vs. Petr Yan | zdroj: Profimedia

Ruský tvrďák Petr Yan měl podle mnohých zhasnout hvězdičku Seana O'Malleyho. Američan ale nakonec překvapivě slavil vítězství. Byla to krádež? Jejich kolegové z UFC mají celkem jasno.

Američan Sean O'Malley ukázal, že není umělou hvězdou a může se v oktagonu měřit s absolutní špičkou bantamové divize UFC. S Petrem Yanem svedl nejlepší zápas turnaje v Abú Dhabí, krásnou bitvu ale zastínil kontroverzní verdikt rozhodčích, kteří v poměru 2:1 na body přisoudili vítězství Američanovi. Známí bojovníci dali na sociálních sítích jasně najevo, že nesouhlasí.

"Rozhodčí v Abú Dhabí ničí bojovníkům kariéry," napsal na sociálních sítích Jorge Masvidal.

"Suga Sean ukázal tvrdost a udělal skvělý zápas, ale nevyhrál ho," zpochybnil verdikt sudích ex-šampion střední váhy Chris Weidman.

"Wow, mluvte o privilegiích v UFC, začíná se to vymykat z rukou," postěžoval si Dominick Reyes.

"To byla jedna z největších krádeží, jakou jsem kdy viděl. Co to dopr***e bylo?" zlobil se Lando Vannata.

"Coooože? Tak to v žádném případě," nechápal Uriah Hall.

"Hodně dobrý zápas, rád bych viděl odvetu na 5 kol," vyslovil nahlas přání bývalý UFC bojovník a uznávaný analytik Dan Hardy, s výsledkem ale ani on vyloženě nesouhlasil.

"Rozhodčí tam jsou jenom proto, aby vám zlomili srdce. A když jste v zápase, který je vyrovnaný, tak se s nimi musíte nevyhnutelně popasovat," nechal se slyšet Michael Chiesa. "Podle mě Yan vyhrál 30:27, ale O'Malley ukázal, že je elitní bantamová váha a věřím, že jednou získá šampionský pás."

"Nejhorší krádež v dějinách UFC. Doufám, že se z našeho sportu nestane box," postěžoval si bývalý dvojitý šampion Henry Cejudo a vzápětí dodal: "Zatraceně, fakt se musím vrátit. Oba by pro mě byli snadno vydělané peníze."

"Škoda, že rozhodčí zničili tak dobrý zápas, ale dobrou zprávou je, že ho možná uvidíme znovu. A vsadím se, že O'Malley bude ještě lepší, až se to stane," myslí si Angela Hill.

"Byl to od obou skvělý zápas, ale výsledek byl čistá krádež," posteskl si Jamahal Hill.

"Brácho, mám tričko, které ti můžu půjčit, protože jsi byl také okraden," nabídl Li Jingliang.

Zdroje:  Vlastní

Nejnovější články