Bojovníci tipují vítěze zápasu Leon Edwards vs. Kamaru Usman 3

Bojovníci tipují vítěze zápasu Leon Edwards vs. Kamaru Usman 3 Kamaru Usman vs. Leon Edwards | zdroj: Profimedia

Vrcholem víkendového UFC 286 v Londýně bude titulová odveta mezi Leonem Edwardsem a Kamaruem Usmanem. Koho favorizují známí bojovníci?

Islam Makhachev:

Edwards bude ve větší pohodě, bude to dobrý zápas. 50 na 50.

 

Jamahal Hill:

Myslím, že Leon je komplexnější a lepší bojovník. Umím si představit, že když to udrží v postoji, vyhraje znovu… Ale tipnu Kamarua.

 

Gilbert Burns:

Je to záludné. Chci aby vyhrál Kamaru, ale kdo opravdu vyhraje… Už jsem to řekl hodněkrát, ale myslím si, že v minulém zápase Leona dostala ta nadmořská výška, protože v prvním kole vypadal skvěle a od druhého kola zpomalil. Teď bude doma v Londýně, kde není vysoká nadmořská výška. Je to 50 na 50, bude to strašně těsné. Mírnou výhodu ale bude mít Leon.

 

Khamzat Chimaev:

Viděli jsme už spoustu šampionů, kteří si mysleli, že je nikdo neporazí, protože už hodněkrát obhájili. A pak bum, někdo je knockoutuje. Leon přišel, trefil ho do hlavy a sundal ho. Nemyslím si, že ještě bude tím stejným chlapem.

 

Stephen „Wonderboy“ Thompson:

Když se podívám na ten poslední zápas, Usman vyhrál většinu kol. Leon získal první. Bylo to úžasné, protože jsme nikdy neviděli, že by někdo Usmana vzal na zem a tam ho kontroloval. Leon to udělal. Po tom kole to ale bylo celé Usmanovo až do chvíle, než dostal knockout. Jestli si myslím, že to Leon může dokázat znovu? Ano. Usman bude nažhavený, budou bojovat v Londýně na Edwardsově domovské půdě, takže si myslím, že Kamaru předvede super výkon. Na papíře mám, že Usman ten zápas vyhraje, ale věřím, že by ho Leon mohl zase ukončit.

 

Shavkat Rakhmonov:

Většinu toho posledního zápasu Usman vyhrával. Bude záležet na Leonovi, jestli tentokrát bude lépe bránit takedowny. Pokud ne, tak si myslím, že Kamaru vyhraje.

 

Kevin Holland:

Podle mě vyhraje Leon, pravděpodobně kopem do hlavy, nebo tentokrát spíš úderem. Možná na submisi. Nevím, prostě vyhraje.

 

Jan Blachowicz:

Viděli jsme ten poslední zápas. Jasně, Edwards vyhrál, gratulace, ale čtyři a půl kola ho Kamaru těžce tlačil. Já bych dal své peníze na Usmana.

 

Ciryl Gane:

Asi řeknu Usman.

 

Mateusz Gamrot:

Myslím, že Usman asi vyhraje.

 

Marvin Vettori:

Kamaru získá pás zpět.

 

Aleksandar Rakić:

Pokud se Usman vrátí stejný, tak podle mě nad Leonem zvítězí na body.

 

Gunnar Nelson:

Myslím, že Leon tentokrát bude vypadat mnohem lépe než posledně a vyhraje.

 

Erin Blanchfield:

Na téhle může každý den vyhrát někdo jiný, ale já se přikloním k Leonovi.

 

Jack Della Maddalena:

Myslím, že to Leon zvládne znovu, schopnosti na to má. Upřímně si myslím, že Usmanova éra skončila.

 

Paul Craig:

Myslím, že Edwards bude mít neskutečné sebevědomí a opět ho porazí v postoji.

 

Dricus Du Plessis:

Edwards v tom zápase vypadal úžasně. Jasně, prohrával kola, ale způsob, jakým s Usmanem wrestlil, to bylo neuvěřitelné. Dát Kamaruovi takový takedown?! A to, jak zůstal klidný. Přál bych si, aby do toho šlápnul víc, ale myslím, že Usman vyhraje. Pak možná vezme zápas s Khamzatem a ukončí kariéru.

Zdroje:  UFC , frontkick.online , James Lynch - Youtube

Nejnovější články