Bouřlivák Mike Perry opět úřadoval v boxu bez rukavic, bývalého kolegu z UFC poslal za necelou minutu do důchodu

Bouřlivák Mike Perry opět úřadoval v boxu bez rukavic, bývalého kolegu z UFC poslal za necelou minutu do důchodu Mike Perry vs. Julian Lane | zdroj: Profimedia

V UFC se mu sice moc dobře nevedlo, v boxu bez rukavic ale září. Mike Perry přidal o víkendu další rychlé vítězství do sbírky.

Američan Mike Perry sice patřil mezi výrazné postavy už během působení v UFC, výsledkově se mu tam ale vůbec nedařilo a dokázal vyhrát jen 7 z 15 zápasů. Následně se ale v roce 2021 upsal organizaci Bare Knuckle FC a v boxu bez rukavic ze sebe udělal opravdovou hvězdu. Jako by se totiž pro tenhle brutální sport narodil, o víkendu si tam připsal už páté vítězství, když šampion střední váhy Thiaga Santose poslal k zemi za necelou minutu. Brazilec se sice nakonec zvedl, motal se ale natolik, že jej rozhodčí raději odmával. Jelikož se ale zápas odehrál ve vyšší váze, šampionský pás nebyl v sázce.

Perry nicméně po Eddiem Alvarezovi a Luke Rockholdovi rozšířil svou sbírku o skalp dalšího veterána UFC. "Byl to můj zatím nejlehčí zápas, přesně tak, jak jsem říkal. Jsem nezpochybnitelný král holých kloubů. Číslo jedna napříč vahami, k čertu se všemi, co si myslí něco jiného," radoval se po pátém vítězství.

A rovnou ukázal na dalšího soupeře: "Darrene Tille, ty tlustá d**ko, dostaň ten svůj zadek sem, anebo já přijedu do Anglie!" Oba dva se na sociálních sítích popichují už několik let, ale Perry tvrdí, že Till odmítl nabídku dva miliony dolarů za zápas s ním.

Zatímco "Platinum" Mike teď bude muset shánět dalšího protivníka, Alvese už nejspíš v zápase víckrát neuvidíme. "Už jsem víceméně byl v důchodu, ale neoznámil jsem to, protože jsem chtěl udělat ještě jeden další zápas a tohle byl on. Bohužel mi to nevyšlo, ale profesionálně jsem bojoval od patnácti. Vzal jsem tenhle zápas před osmi týdny a pátého dubna jsem přišel o maminku, takže toho na mě a mou rodinu bylo dost," prohlásil a dodal, že je v životě spokojený a bude se teď naplno věnovat trénování jiných bojovníků.

Zdroje:  BKFC

Nejnovější články