Bude to skvělá podívaná! Pereira zareagoval na oznámení zápasu s Procházkou

Bude to skvělá podívaná! Pereira zareagoval na oznámení zápasu s Procházkou Alex Pereira byl na ceremoniálním vážení nepřehlédnutelný. | zdroj: Profimedia

Alex Pereira láká fanoušky na titulovou bitvu s Procházkou a nepochybuje o svém vítězství. "Budu připravený na cokoliv," vzkázal.

Včera jsme konečně dostali odpověď na otázku, kdy se Jiří Procházka vrátí do boje. Souboj s Pereirou se nakonec odehraje 11. listopadu v New Yorku a bude se jednat o hlavní předzápas turnaje UFC 295, kterému bude vévodit duel Jon Jones vs. Stipe Miocic.

"Jsem rád, že se opět mohu postavit této brazilské výzvě, byť v jiném kabátu. To však nic nemění na skutečnosti, že se na tuto výzvu skvěle připravím a půjdu za vítězstvím. Už nejde jen o pás, ale především o výkon a cestu k vítězství. Jdeme pro to. Vítězství!" reagoval Procházka.

A nedlouho poté s vlastní reakcí přišel i Alex Pereira

"Bude to v Madison Square Garden v New Yorku, což je takový můj druhý domov. Strašně se těším, jsem připraven, trénoval jsem tvrdě a připravoval se na tuhle válku s cílem získat nový pás," rozpovídal se ve videu na svém youtubovém kanále.

"Po zápase s Blachowiczem jsme se v zákulisí bavili s UFC. Věděl jsem, proti komu půjdu. Byl jsem natěšený a měl jsem hrubou představu o datu. Zeptali se mého manažera, kdy bych chtěl zápasit a já řekl, jak nejrychleji to půjde, jelikož jsem byl v pořádku. Viděli jsme navíc, že Jiří pořád něco naznačoval a říkal, že je připraven. Člověče, to nás nahecovalo a navrhli jsme termín v Abu Dhabí jen pár měsíců po mém posledním zápase. Na odpověď jsme čekali několik dní. Řekli nám, že Jiří ještě není připraven."

"Myslím, že ho to zaskočilo. Nemyslím to ve zlém, mluvíme o chlápkovi, který to myslí vážně, každý to vidí. Nemůžete do toho jít nepřipravení, já byl rozjetý, byl jsem připravený, cítil jsem se dobře a ten zápas jsem chtěl. Hádám, že Jiřího to zaskočilo a na říjnový termín řekl ne. Ale teď je ten velký okamžik tady."

"Bude to skvělá podívaná," slibuje Pereira fanouškům. "Máme sice rozdílné styly, ale jsou to styly, které všichni milují. A já jsem nadšený, že se ten zápas domluvil. Jsem si jistý, že to bude pecka a nikdo nebude litovat, že se dívá. Když už jsme u Jiřího, je to zkušený borec, každý ví – bývalý šampion, silný chlap. Jeho styl může být občas trochu těžko čitelný, ale já mám spoustu zkušeností, jsem na tenhle typ bojovníka zvyklý. Postojář, není špatný na zemi, je zkušený a já budu připravený na cokoliv."

Zdroje:  Alex Poatan Pereira – Youtube

Nejnovější články