Bývalý šampion Bellatoru Chandler konečně našel soupeře, v UFC ho přivítá nebezpečný Novozélanďan

Bývalý šampion Bellatoru Chandler konečně našel soupeře, v UFC ho přivítá nebezpečný Novozélanďan Michael Chandler | zdroj: Profimedia

Michael Chandler podepsal s UFC už před pár měsíci, nebylo však vůbec snadné pro něj najít soupeře. V lednu ho konečně otestuje nebezpečný Dan Hooker.

Vypadá to, že turnaj UFC 257, který se uskuteční ode dneška přesně za měsíc, tzn. 23. ledna, bude pořádně nabitý. Kromě očekáváného hlavního duelu Dustin Poirier vs. Conor McGregor se schyluje také ke konfrontaci bývalého trojnásobného šampiona Bellatoru Michaela Chandlera s šestkou lehké váhy Danem Hookerem.

Podle serveru Stuff.co, už si oba bojovníci plácli a dolaďují se pouze finální detaily. Pro Chandlera to tak bude dlouho očekávaný debut v UFC. Od srpna, kdy ještě ve staré organizaci sestřelil Bensona Hendersona, totiž nezápasil. Byl sice v Abů Zabí jako náhradník pro zápas Khabiba s Gaethjem, ale to nedopadlo. Virtuálně se škádlil také s Tony Fergusonem, ale tomu vadilo, jaké by mělo být rozdělení odměn. Chandler by podle všech informací měl tvořit také pojistku pro hlavní zápas, pokud by Poirier či McGregor museli na poslední chvíli odstoupit. 

Hooker letos v únoru po vyčerpávající pětikolové bitvě přetlačil těsně na body Paula Feldera, ale v červnu už nestačil po stejné zápasové náloži na Dustina Poiriera. I proto by pro něj měl být tento nadcházející duel velkou šancí, jak se dostat zpátky na dosah absolutní špičky a získat možnost bojovat o pozici titulového vyzyvatele.

Na začátku roku 2021 by se měly uskutečnit také souboje Max Holloway vs. Calvin Kattar a Leon Edwards vs. Khamzat Chimaev. Máme se tedy opravdu na co těšit, protože se zdá, že vedení UFC to chce hned od začátku nové sezóny rozjet ve velkém stylu a v jednom týdnu nám nabídne nálož kvalitních soubojů.

Zdroje:  stuff.co.nz

Nejnovější články