Colby Covington a Tyron Woodley si chtějí jednou provždy vyřídit účty na UFC 249

Colby Covington a Tyron Woodley si chtějí jednou provždy vyřídit účty na UFC 249 Usman - Covington, UFC 245 | zdroj: Profimedia

Covington a Woodley nabídli zachránit UFC 249. Souboj Masvidala s Usmanem ale nejspíš neuvidíme.

I přesto, že by si to Dana White moc přál a sním i snad všichni fanoušci, zápas mezi Khabibem Nurmagomedovem a Tonym Fergusonem se pravděpodobně nekoná. UFC 249, které se má konat 18. dubna, je ale pořád na programu a Whitovi se začínají sami nabízet zápasníci, kteří by rádi za 2 týdny bojovali a vynahradili fanouškům zrušení hlavního zápasu večera.

Do akce se tak hlásí Colby Covington a Tyron Woodley. Oba dva se moc nemusí a svoje twitterové přestřelky by velice rádi vyřešili mezi pletivy oktagonu jednou pro vždy.

Colby Covington se o souboj s Woodleym dožadoval už před dvěma týdny, kdy se hlásil jako náhradník za Leona Edwardse. Tyron Wodley tehdy souhlasil, ale nakonec se akce neuskutečnila a tak to Woodley zkouší znovu a dokonce vrátil Colbymu jeho vlastní medicínu a přetvořil mu jeho jméno:

„Já vs. Qweefington, 18. dubna. Ledaže by si to chtěl Tony Ferguson rozdat o pořádný balík a vrátit se zpátky do welterové váhy, kde začínal v Ultimate Figterovi.“

Colby Covington na sebe nenechal dlouho čekat s odpovědí a klidně by se s Woodleym utkal zadarmo:

„UFC, moje nabídka pořád platí. Rozjedu to jako Teddy Roosevelt a zmlátím Tyrona Woodleyho do krychle, živě z trávníku před Bílým domem. Zachraňte sport a udělejte to pro lidi zdarma na ESPN. Jsem ve velkorysé náladě, takže možná dokonce zorganizuju pro Tyrona tour do oválné pracovny, protože to Obama nikdy neudělal.“

Pokud by k zápasu došlo, bylo by to velice dobré vynahrazení původního hlavního zápasu večera. Tyron Woodley je bývalý šampion, který má i přes svou rapovou „kariéru“ pořád co v oktagonu ukázat a Colby Covington, i když se mimo oktagon občas opravdu chová jako klaun, je skvělým bojovníkem, který ve svém posledním zápase s Usmanem předvedl velice dobrý výkon a i přes zlomenou čelist ve třetím kole, dokázal zápas dobojovat téměř až do konce.

Dalším potenciálním zápasem mohl být titulový zápas ve welterové váze mezi šampionem Kamaru Usmanem a vyzyvatelem Jorgem Masvidalem. K tomuto zápasu má podle plánu dojít v červenci, ale nechybělo moc a mohli jsme jej vidět už za 3 týdny.

Usman totiž prý napsal šéfovi Danu Whiteovi, že když je Khabib mimo, rád zachrání celou akci a dá si zápas s Jorgem Masvidalem. Podle jeho slov ale Jorge neměl zájem a říkal, že je moc tlustý a není připravený. To striktně odmítl Masvidalům manažer, který řekl, že Jorge zápas bez váhání přijal, ale byl to naopak Usman, který ze zápasu vycouval. Je těžko říct, kde je pravda, jisté je, že Jorge Masvidal ještě včera na svém twitteru napsal, že je 18. dubna volný.

Tak jako tak si na tento zápas pravděpodobně budeme muset ještě chvíli počkat.

Zdroje:  mmajunkie.com

Nejnovější články